Hasan Gökdemir’in ağabeyi Ali Yaşar Gökdemir kaybetti

featured

ALİ YAŞAR GÖKDEMİR EBEDİYETE UĞURLANDI

Ada Postası Gazetesi Spor Müdürü Hasan Gökdemir’in ağabeyi Ali Yaşar Gökdemir (59), yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek dün vefat etti. Cenazesi dün öğlende Yenidoğan Mahallesi Mecidiye Camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında  Sapanca-Kırkpınar’daki aile kabristanlığına defnedildi.

GÖKDEMİR AİLESİ YASTA

Sapanca Kırkpınar’ın tanınmış ailelerinden Gökdemir’ler Ali Yaşar Gökdemir’in vefatı ile derin bir üzüntü içerisine girdiler. Ali Yaşar Gökdemir yakalandığı amansız bir hastalık nedeniyle uzun bir süredir tedavi görürken bu hastalığı yenik düştü ve 59 Yaşında hayata gözlerini yumdu. Vefatı ile Gökdemir ailesini yasa boğan Ali Yaşar Gökdemir Mecidiye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Kırkpınar’da aile kabristanına defnedildi. Gökdemir’in cenazesine spor ve siyaset camiası ile basın camiasından çok sayıda kişi katıldı ve Gökdemir ailesinin bu acı gününde acılarını paylaştı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!