Harmanlıktan muhteşem dönüş 5-0

Harmanlıktan muhteşem dönüş 5-0

Saha Erenler Atatürk

Hakemler Burak Olcar *** Mehmet Akıncık *** Hakan Adlı ***

Harmanlıkspor: Aykut *** Alpaslan *** Kerem *** ( Görkem Tunca ***)Tuna *** İsmail *** Berkay *** Yakup *** Sedat *** Emirhan **** Eyüp *** Mustafa **** ( Görkem Adıyaman ***)

Antrenör Tevfik Tetik

Karapürcekspor : İlker ** Hakan ** Recep ** Ersin ** Recep Bilici ** Onur ** Tunahan ** Fatih Yalıntaş ** ( Fatih Seral **) Alpaslan ** Cabir ** Cengizhan **

Antrenör Veysel Kılıçkan

Goller Dk 88-75 Mustafa Dk 45-81 Emirhan Dk 31 Yakup ( Harmanlıkspor)

Harmanlık spor üç yıl ayrı kaldığı Süper lige çıkış için beraberliğin kendine yettiği maçta işi şansa bırakmadı ve Karapürceksporu müthiş bir final oyunuyla  5-0 yenerek Süper lige müthiş bir dönüş yaptı. Baştan sona kadar Harmanlık sporun üstün oynadığı maçta 69 da kaptan Eyüp bir de penaltı atışından yaralanamadı. Erenlerde gol perdesini 10 Dakikada Eyüp’ün şık ortasında Mustafa nın kafa golü açtı. 32 Dakikada Yakup skoru 2-0 taşıdı. Devre biterken 45 de Emirhan sahneye çıktı 3-0. Karşılaşmanın ikinci yarısın da da oyunun hakimi olan Harmanlıkspor 69 dakikasın da Eyüp’ün penaltısının direkte patlaması nedeniyle 4 golden oldu. Ancak 75 Mustafa ,81 de Emirhan sahneye çıktı ve Harmanlıkspor süper lige merhaba derken taraflı tarafsız oynadığı ile herkesin alkışını alarak şampiyonluk kupasını evine taşıdı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!