Harmanlıktan geleneksel iftar

Harmanlıktan geleneksel iftar

İlimizin en köklü Spor Kulüplerinden olan Harmanlıkspor’un  geleneksel iftarı önceki akşam kulüp lokalinde gerçekleşti. Çok sayıda spor adamı siyasetçinin iştirak ettiği günde gündem spor ve siyaset oldu. Sakaryaspor ‘un hafta sonunda Afjet Afyonspor ile oynayacağı Play Off final maçı öncesi şansı tartılışımken bir yanda da 24 Haziranda yapılacak olan seçimler sohbetin ana konusunu oluşturdu.

BÜYÜK KATILIM

Büyük katılım gerçekleştiği geleneksel Harmanlıkspor iftarına Sakaryaspor  eski  başkanı  Erkan Etçioğlu,   ASKF  Başkanı  Yaşar  Zımba, Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Ömer Bektaş, Sakarya Üniversitesi  Besyo  üyesi  Adem Erbay; Harmanlıkspor Boks takımı Antrenörü Ertuğrul Akgün, Harmanlıkspor  yönetici  Şeker  Afyon, Avukat  Ali Rıza Acarsoy, Eski  Mhp İlçe  Başkanı  Hamdi   Kılıçaslan, Cengiz Albayrak , İs  adamı  Faruk  Kayar vib turizm müdürü  Adnan kaybaşı ve çok sayıda davetli katıldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!