Harmanlıkta Er gezen yönetimi belli oldu

featured

Harmanlıkta Er gezen yönetimi belli oldu

Klasman ligi takımlarından Harmanlıksporun olağan kongresi gecen hafta sonunda kendine ait tesislerde yapıldı. Metin Ergezenin tek aday olarak katıldığı kongrede  yeni yönetin 22 kişiden oluştu.  Yeni yönetimin hafta içinde toplanarak görev bölümü yapması bekleniyor.

ESKİ FUTBOLCULAR YÖNETİMDE

Yeşil Beyazlı ekipin yeni yönetiminde önemli değişimler arasında  Yeşil Beyazlı ekipin geçmişte formasını giymiş  olan bazı futbolcuların  yönetim listesinde olması  göze çarptı. Harmanlıksporda bir dönemler kaptanlık yapmış Adil Yazıcı,Sinan Semercioğlu,Kurşat Ergezen,Akın Morgül  ve daha gecen yıl takımda forma giyen Emrah Narin yeni yönetim kadrosunun   içinde yer aldılar. Bu arada  eski oyunculardan başka yeni yönetime dışarıdan yeni isim olarak Şeker Afyon katıldı.

HÜSEYİN BOZ  ASKF DELEGESİ

Harmanlıksporu ASKF seçimlerinde temsil edecek üçlü içinde Kulupün Genel sekreteri  Hüseyin Bozda yer  aldı. ASKF delegeliğinin diğer isimleri Sabri Sarı ile Hasip Çakar  oldu.

DİSİPLİN  KURULU DEĞİŞMEDİ

Disiplin kurulu önümüzdeki üç yıl içinde değişmedi. Salih Aktaş yine bu  listeye girerek kendi bir Yeşil beyaz sorumluluk buldu. Salih Aktaşla beraber  Adnan  Kayabaş ,Mustafa Sofuoğlu Disiplin kurulunu değişmeyen diğer isimleri oldular.

YENİ YÖNETİMİN TAM LİSTESİ

Metin  Ergezen

Hüseyin Boz

Şeker Afyon

Emin Balcı

Ahmet Karapekmez

Kurşat Kaan Habalı

Sedat taşboğa

İsmail Yağlar

Seçkin Vurgun

İsmet Gökdemir

Murat Gülce

Hasip Çakar

Cihan Kurt

Kürşat Ergezen

O.Gazi Kılıçaslan

Can Hacı Osmanoğlu

Adil Yazıcı

Akın Morgul

Akın Morgül

Sinan Semercioğlu

Emrah Narin

İbrahim Dayanc

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!