Harmanlıkspor Tuna Tanda

Harmanlıkspor Tuna Tanda

Klasman ligi B grubunda ilk yarıyı lider kapatan ancak ikinci yarıda Akçay yenilgisiyle koltuğunu Harun ustayaspora kaptıran Harmanlık spor bir hafta aradan sonra geriye aldığı liderliği geride kalan Cumartesi günü en yakın rakibi Harunustaspor  ile deplasmanda aldığı 0-0 beraberlikle korumayı başardı. Çekişmeli gecen maçın içinde on kişi kalmasına rağmen beraberliği koruyan oyuncu grubuna Yeşil Beyazlı yönetim maçın ardından Tuna Tanda yemek verdi.

ERGEZEN KUTLADI

Yönetim kurulu üyelerinin hazır b ulunduğu yemekte Başkan Metin Ergezen yaptığı konuşmada verilen yemeğin içini şu sözlerle doldurdu. Aslında bu akşam verdiğimiz yemek, ilk yarıyı lider bitirmeniz ardından programımızdaydı. Ancak çeşitli nedenlerle yemek bu akşama denk geldi. Sizi uzun süre bir kişi eksik kaldığınız mücadeleden, en yakın ramimize yenilmeden lider olarak geriye döndüğünüz için kutlarım. Metin Ergezen konuşmasının sonunda bir gerçeğe parmak bastı. Daha her şey bitmedi, kısıtlı bir kadromuz var. Bu nedenle, bu günden sonrada daha fazla kızışacak olan lig akışı içinde sorumluluğunuz bu gün için daha fazla diyerek konuşmasına nokta koydu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!