HARMANLIKSPOR DOSTLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

featured

HARMANLIKSPOR DOSTLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

Sakarya Amatör futbolunun güzide kulüplerinden Harmanlıkspor geleneksel hale getirdiği iftarlarına bu Ramazan’da da devam etti. Harmanlıkspor kulüp Lokalinde gerçekleşen iftarda bu defa Harmanlıkspor’da yetişen ve değişik kulüplerde profesyonel futbol hayatlarına devam eden eski öğrencileri de katıldı. Sakaryaspor Kaptanı Aytaç Ak. Eski kaptan Selim Çatalbaş, Karagümrük’ten Halil Uysal, Sinan Çınar, ( Gudi ) Lakaplı Murat Saykal, Alperen Kabak ve kaleci Ercan Akkanat Harmanlıkspor’un bu yılki iftarının konukları oldular.

GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Harmanlıkspor’un iftarında geniş bir katılım oldu. İftara alt yapıdan yetişen futbolculardan başka ayrıca eski Sakaryaspor kulüp başkanı ve eski Adapazarı Belediye başkanı Erkal Etçioğlu. Boks Milli Takım antrenörü Ertuğrul Akgün, Demirspor Kulüp başkanı Muammer Güneş  Harmanlıkspor sporcuları  teknik heyeti ve üyeler, iftara katılanlar arasındaydı. iftar sonrasında da iftara katılanlar sohbet ederek eski günleri hatırlama fırsatı buldular. İftarda bir sürpriz de yaşandı. Harmanlıkspor alt yapısında yetişen profesyonel futbolcularından Alperen Kabak iftara gelirken iftara katılanlar için kiraz ikramında bulundu ve kulüpten teşekkür aldı. Harmanlıkspor kulüp başkanı Metin Ergezen de kısa bir konuşma yaparak iftara katılanlara teşekkür etti ve “ geleneksel olarak düzenlenen iftarlarla herkesi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!