Hangi lig teyiz

Bu ayıp düzeltilsin

Böyle şey olmaz

Basketbol ligi maçlarının tamamlanmasının ardından yapılan basın toplantısında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımını 2.ligte gösteren arka plan tablosunun kullanılması tepkileri sert olarak devam ediyor.

Vip odasında toplantı

Atatürk spor salonunda yapılan iyileştirmeler esnasında  maç sonrası gerçekleştirilen Basın toplantısı için oda yapılmaması ve Basın toplantılarının Vip salonunda alel acele hazırlanan ortamda yapılması ise dikkatlerden kaçmayan ayrıntı

Hangi lig teyiz

Temsilcimizin geçen yıl 2. Basketbol liginde oynamasının yanı sıra Basketbol Federasyonu bu sezon yeni düzenlemeler yaparak Beko Basketbol ligini Süper Lig, İkinci ligi ise Türkiye Basketbol 1. ligi olarak düzenledi.

  1. Lig panosu

Tüm bu oluşumlar aylar önce belli iken Baş antrenör Okan Çevik ve konuk ekip Baş Antrenörü basın toplantısında Temsilcimizi 2. Ligte gösteren arka plan tablosu önünde yaptılar. Basketbol Federasyonu müsabaka komiserinin de bulunduğu basın toplantısındaki görüntü hiçde iyi olmadı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!