HAKEMLERE SEZON BAŞI SEMİNERİ VERİLDİ

featured

HAKEMLERE SEZON BAŞI SEMİNERİ VERİLDİ

Sakarya Bölgesinde görev yapan aday, İl ve klasman hakemleri ile gözlemcilerine  sezon başı eğitim semineri verildi. Orhangazi Kültür Merkezi’nde Çarşamba akşamı gerçekleştirilen seminerin sunumunu MHK Tarafından yeniden görevlendirilen Sakarya Hakem Eğitim Seminercisi İsmail Demirtaş yaptı.Seminere çok sayıda hakem ve gözlemci katıldı.

AÇILIŞ KONUŞMASI YILDIRIM’DAN

Çarşamba akşamı Orhangazi Kültür Merkezi’nde gercekleştirilen hakemlerin sezon başı eğitim seminerinin açılış konuşmasını Sakarya İl Hakem Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım yaptı ve Sakarya Bölgesi hakemlerinin yeni sezonda başarıl olacaklarına inandığını söylerken, yeni sezon için de başarılar diledi. Daha sonra sunuma başlayan Sakarya Hakem Eğitimcisi İsmail Demirtaş, dev ekranda gerçekleştirilen slayt gösterileri ile yeni sezonda değişen ve uygulanması istenilen kurallar hakkında detaylı bilgiler verdi. Seminere katılan hakem ve gözlemciler İsmail Demirtaş’ın anlattıklarını can kulağı ile dinlerken zaman zaman da karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulundular.

hakem-semineri-1 hakem-semineri-2 hakem-semineri-3

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!