Hakemlerden Toçoğlu’na Tesis Teşekkürü

featured

Hakemlerden Toçoğlu’na Tesis Teşekkürü

Başkan Toçoğlu tarafından Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne hediye edileceği duyurulan yeni tesis projesi spor camiasından tam not aldı. Başkan Toçoğlu, “Sporun her alanına desteklerimiz sürecek. Şehirdeki spor kültürünün daha da gelişmesi adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Sakarya Şube Başkanı Özgür Aygün ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Görüşmede kısa süre önce Başkan Toçoğlu tarafından hakem camiasına hediye edileceği açıklanan yeni tesis projesi gündeme geldi. Dernek başkanı Aygün ve beraberindeki heyet projesi açıklanan yeni spor yatırımı için Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

 

Sporun Her Alanına Destek

Başkan Toçoğlu yaptığı değerlendirmede, “Sakarya’nın bir spor şehri olduğu gerçeğinden hareketle bugüne kadar önemli projeleri hayata geçirdik. Yeni spor tesisleri, sentetik sahalar, altyapılara destekler, amatör spora sahip çıkmamız ve daha birçok desteğimizi Sakarya’nın bu gerçeğinden hareketle hayata geçiriyoruz. Ben ziyaret vesilesiyle bir kez daha altını çizmek istiyorum: sporun her alanına desteklerimiz sürecek. Şehirdeki spor kültürünün daha da gelişmesi adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

hakemler  zeki (1) hakemler  zeki (2)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!