Hakemlerden büyük ağırlama

featured

Hakemlerden  büyük ağırlama

Hakem camiası dün önemli bir gün yaşadı. TFFHGD Yönetim kurulu üyeleri Genel Başkan Apturahman Arıcı ile beraber TFFHD Sakarya Şübesi  B aşkanı Özgür Aygün ve yönetim kurulunun misafiri oldular. Hareketli saatlerin yaşandığı günde Ormak parkta verilen yemekte BŞB Başkanı Zeki Toçoğluna Apturahman Arıcı tarafından Sakarya hakemliğine verdiği testek ve hizmetlerden ötürü Plaket verildi. Ormak Parktaki yemekte Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel,ASKF başkanı Yaşar Zınba ,Futbol İl temsilcisi Ali Aslan ,Saha Komiserleri derneği Başkanı Mahmut Güzel ,İHKnin Başkanı ve yardımcısı ile Tüfad Başkanı Tamer ilacanda yer aldı. Bu arada Sakaryanın yaşayan efsane duayen ismi eski MHK üyesi A.Kadir Aypekte konuklar arasında yer aldı. Bu arada kulislerde dolaşan haberlere göre Genel Merkez Yönetim kısa sürede hakemliğe önemli hizmetler veren Özgür Aygüne testek amaçlı, 20 ilin Başkanları ile beraber sakaryaya gelerek aylık toplantıyı burada yapmaya karar verdikleri konuşuldu. HABER NAZIM AKTÜRK

TOCOĞLUNA MİLLİ FORMA

Bu arada Apturahman Arıcı Başkan Toçoğluna plaket dışında birde üstünde adı yazılı olan Milli takım forması hediye etti. TFFHGD Başkanı Özgür Aygünde genel başkanları Apturahman Arıcıya kendi resmi ve ismi yazılı olan tablo hediye etti. Konuklar bu arada Sakarya Valisi Hüseyin Çoşuda ziyaret edip Sakarya turunu tamamladılar.

ÖZGÜR BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

TFFHGD Sakarya Şubesi Başkanı Özgür Aygün hakemlerin kendilerine ait olacak hakem evi için BŞB başkanımız Zeki Toçoğlunun bu uğurda bizlere verdiği testeği unutmamız mümkün değil. Proje ver yer hazır. Hakem evi Hakem camiasına hayırlı olsun diyen Başkan Özgür Aygün ayrıca Sakaryaya kadar gelerek kendilerine testek olan ,yapılan hizmetler karşısında yanımızda yer alan Genel başkanımız Apturahman Arıcı ile yönetim kurulu üyelerinede teşekkür ederiz. Özgür Aygün Sakarya hakemliğinin ihtiyacı olan projeler önümüze geldikçe Hakemlerimize hizmete devam edeceklerine vurgu yaptı.

IMG_2555 IMG_2556 IMG_2558 IMG_2561 IMG_2562 IMG_2565 IMG_2567 IMG_2570 IMG_2582 IMG_2583 IMG_2586 pilaket (3) tablo (1) toplu (2) zeki forma (5)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!