HAKEMLERDE ÖZLENEN TABLO !

featured

HAKEMLERDE ÖZLENEN TABLO !

Sırrı ŞANLI

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Sakarya Şubesinin geleneksel olarak düzenlediği İftar programı bu sene de büyük bir katılım ile gerçekleşti. Geçen yıl Kent Parkta yapılan iftarın aksine büyük bir kalabalığın yaşandığı iftara geçen iftara katılmayan İl hakem Kurulu üyeleri ve protestocu Klasman hakemleri tam kadro olarak katıldılar.

BEKLENEN VE İSTENEN TABLO

Serdivan’da Kasr-ı Döner’de yapılan ve büyük bir ilgi gören İftara, Merkez Hakem Kurulu Eski üyesi Abdülkadir Aypek başta olmak üzere, TFFHGD Sakarya Şube Başkanı Özgür Aygün ve yönetim kurulu üyeleri, İl hakem Kurulu üyeleri, eski hakem v e gözlemcilerle, ilimizin Süper Lig, PTT 1.Lig, 2.Lig, 3.Lig ve BAL Liginde maç yöneten hakemler ve gözlemcilerle, İl Hakemleri ve Gözlemcileri, aday hakemler ve basın katıldı. TFFHGD Başkanı Özgür Aygün, bu iftarı düzenlemelerinde kendilerine her tür yardımcı olan eski hakem ve gözlemci Ahmet Öztürk başta olmak üzere, iftara katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Nefis İftar menüsü ve servisi ile Kasr-ı Döner’in tüm personeli alkışı alırken, tüm katılımcılar tarafından teşekkür edildi.Buraya kadar her şey iyi, tamam da ya bugüne kadar olan bir sürü geçimsizlik sonrasında aniden meydana gelen bu yakınlaşma neden icap etti anlayamadık. Hani derler ya “ bayram değil seyran değil de eniştem beni niye öptü ? Diye

DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR !

Sakarya hakemliğinde yıllardır bazı arkadaşlarımız bu camiada yer almak, söz sahibi olmak ve de hakem camiasında kariyerli bir kişi olabilmek amacıyla bu camiayı kullanmak gibi birçok deneyimde bulunmuşlardı. Bu bugünlerde de yaşanmaya devam ediyor. Ortada Dernek ve İl Hakem Kurulu var aslında ikisi de ayrı telden çalıyor. Zira İl hakem Kurulu atamayla, Dernekse hakemlerin seçimi ile iş başına geliyor. Bize göre yol ayırımı da burada başlıyor. Klasman hakemlerinin gayreti ile iş başına gelen Dernek yönetimi her nedense kendileri ile birlikte olan İl Hakem Kurulu’ndan şikayetçi olarak görevi bıraktılar. İstedikleri seçim gerçekleşti ama vatandaşlar nedense ortada yoklar. 1 Oy farkla göreve gelen Dermek yönetimi kendi çabaları ile bir şeyler yapmaya çalışırken, bu vatandaşlar ne yaptı etti, İl Hakem kurulu’nu istedikleri adamlardan kurdurmayı başardılar. Dernek görevlisi hakemler zenci muamelesi görmeye başladı. Artık intikam zamanıydı. Bir sezon çeşitli şaibelerle noktalanan maçlarla biterken, rüzgar bir anda değişti,  hiç te beklenmedik bir şey oldu ve protestocu klasman hakemleri kendi kurulları ile birlikte tam kadro derneğin iftarında boy gösterdiler. Herkes mutlu. Güzel bir hava esiyor filan derken yemeğin daha tatlıları yenmeden bu arkadaşların iftar mahallini topluca terk etmeleri bizlere çok enteresan geldi. Tıpkı Türk filmlerinde olduğu gibi çarpık bir senaryo ve aslında figüran oyuncular geceye damgasını vurdu. Bu olay çok kişinin fark edemediği bir olay ama altında çok anlamlar taşıyan bazı gerçeklere de gebe bir olay bizce. Çünkü önümüzdeki günlerde veya haftalarda Sakarya taban birliklerinde köklü bir hareketlilik yaşanacak gibi görünüyor. Yoksa bir şeyler duydular da mı geldiler kimsenin günahını almayalım. Biz artık bakalım önümüzdeki haftalarda neler yaşanacak. Tarih tekerrürden ibarettir derler. Yani tarih inşallah bizleri haklı çıkarmaz.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!