HAKEMLER KOKTEYLDE BİR ARAYA GELDİ

featured

HAKEMLER KOKTEYLDE BİR ARAYA GELDİ

İlimizin Amatör Futboluna hizmet eden isimleri, geçtiğimizi akşam kokteylde bir araya geldi

2017-2018 sezonu öncesi bir araya gelen hakem ve gözlemcilerimiz Hakem ve Gözlemci evinde buluştu

KAYNAŞMA KOKTEYLİ

Zorlu geçen lig maratonunun ardından uzun bir süredir tatilde olan, ilimizin amatör liglerinde düdük çalan hakemlerimiz, geçtiğimiz akşam Hakem ve Gözlemci Evinde verilen kokteylde bir araya geldi. Sezon öncesi hakemlere yeni talimatların anlatıldığı toplantıda ilimizi hakemleri tam kadro kokteyle katıldı. Bu sezon Amatör Liglerimizde görev yapacak olan bütün hakem ve gözlemcilerin katıldığı kokteyl bir hayli keyifli geçti. Bay ve Bayan hakemlerimiz bir araya geldiği akşamda, geçtiğimiz sezonun performansları da değerlendirildi. Bu sezon ilk defa hakemlik görevine başlayacak isimlerin de aralarında olduğu kokteylde, tecrübeli isimler deneyimlerini aktardı.

BAŞKAN AYGÜN KATILAMADI

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Özgür Aygün’ün rahatsızlığından dolayı katılamadığı Kokteylde 2017-2018 sezonu aylık eğitim programını Aygün’ün yerine Sakarya İl Eğitim Sorumlusu İsmail Demirtaş verdi. Hakemlerin ve Gözlemcilerin sezon içinde yaşadığı sıkıntıları dinleyen Demirtaş ‘Hakemlerimiz, Gözlemcilerimiz ve kulüplerimiz işlerini kurallarına göre yaparlarsa hiçbir sıkıntı yaşanmayacaktır’ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!