Hakemler iftarda buluştu

featured

Hakemler iftarda buluştu

Sakarya Futbol hakemleri uzun bir aradan sonra  bir iftar akşamında buluştu. Yoğun kalabalığın yaşandığı iftar akşamında  şehrin merkezinde Elegante  cafe de verilen iftarda   eski yeni hakemler ,taban birlikleri yöneticileri bir araya geldiler.

İFTARIN  RENGİ FİFA HAKEMİ ATİLLA KARAOĞLANDI

Elagante Cafedeki iftar akşamının yıldızı Sakaryanın FİFA kokartlı hakemi Atilla Karaoğlandı. Karaoğlan iftara gelen konuklarla tek tek ilgilenirken ,konuklarla, iftarın anısına  ve de genç hakemlerle bol bol  resim çekilerek iftara katkı sundu. İftarın renkli yüzü Atilla Karaoğlan kendine gösterilen ilgiye de kayıtsız kalmadı.

İFTARDA KİMLER YOKTU ?

Sakarya hakem derneğinin organize  ettiği iftar  akşamında kimler vardı, kimler yoktu.? Olmayanlar içinde TUFAD Başkanı Tamer İlacan ile eski Dernek başkanı Fuat Totrakan ,bildik, bilinen isimler olarak yoktular. Erkan Engin bir hakem büyüğü olarak İftarın aranan ismi oldu. Dernek yönetiminden alınan bilgilere göre eski Hakem hocası Reşit Çeker ( Rahatsızlığı) Hüseyin sezek ( Yurt dışı seyahati ) Rıfkı Gökbıulut ( İftarı olduğu için) hakemlerle beraber olamadılar. Bu arada eski Dernek başkanı Fuat Totrakaını telefonlara çıkmaması nedeniyle kendine ulaşılamadığı, TUFAD Başkanı tamer İlacının ise arabasının arıza yapması nedeniyle İftara katılamadığını ilgililere ilettiği bildirildi.

İFTARDA KİMLER VARDI ?

Elagante cafede iftarın davetlileri arasında kimler vardı. ASKF Başkanı Yaşar Zımba ,Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş, Spor adamları derneği Başkanı Zeki Öztürk, Saha Komiserleri derneği Başkanı Mahmut Güzel ,eski Sakaryaspor Başkanı Vedat yaşlıca ,eski Alifuatpaşa Belediye Başkanı kenan Oran iftarın konukları arasında yerlerini aldılar.

AĞIR AĞBİLER BİRLİKTE RESİM VERDİLER

İftarın en renkli anları konuklarla hakem evi yöneticilerinin birbirleriyle resim çekilmeleri anlarında yaşanan heyecan dolu anlardı. Konuklarla hakem evinin yetkili isimleri birbirleriyle kucaklaşırken çekilen resimler İftarın renki oldu. Örneğin ASKF Başkanı yaşar Zımba ,Süper Hakemimiz FİFA Kokartlı Atilla Karaoğlan ,Dernek başkanı   Gürkan tekneci Başkanı Özgür Aygün ,Amatör Kurul Üyesi  Yılmaz Kalk, Süper lig yardımcı hakemi Mehmet Akıncık,TFF 1 Yardımcı hakemi Suat Güz, TFF 2 orta hakemi levent Gümüşdere  İftarın anısına bir arada resim çekilen sakaryanın ağır ağbileriy di. Bu arada FİFA hakemi gecenin renkli ismi Atilla Karaoğlan Dernek başkanı Gürkan tekneci, İHK Başkanı Özgür Aygün ve Amatör kurul üyesi Yılmaz Kalk birlikte bir karede bir arada oldular.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!