HAKEM ORDUSU GELİYOR

featured

HAKEM ORDUSU GELİYOR

Sakarya İl Hakem Kurulu’nun Sakarya Bölgesinde faaliyet gösteren hakem sayısını çoğaltmak amacıyla yapmış olduğu duyuru büyük bir yankı buldu ve açılan Futbol Aday Hakem Kursu’na 250 Müracaat yapıldı. Bu başvuruları yapanlar arasında 1 eleme yapıldı ve hakem kursu Orhangazi Kültür Merkezinde 198 adayın katılımı ile başladı.

BAŞKAN ERCAN YILDIRIM BAŞARILAR DİLEDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılan kursun ilk konuşmasını yapan Sakarya Futbol İl Hakem kurulu Başkanı Ercan yıldırım adaylara hakemlik hakkında bazı kısa bilgiler verirken kursa katılan adaylara da başarılar diledi. Daha sonra kürsüye gelen Sakarya Hakem Eğitmeni İsmail Demirtaş hakemlik hakkında bir sunum yaptı ve daha sonra kursa devam edildi.

PAZAR GÜNÜ UYGULAMA YAPILACAK

Aday hakem kursu Cumartesi günü de 09.00 ile 19.00 Arasında devam ederken, Pazar günü de Sakarya Atatürk Stadında uygulama yapılacak. Sakarya Futbol Eğitmeni İsmail Demirtaş yaptığı açıklamada kursa katılımın çok iyi olduğunu, katılan adayların da bu işi severek yapacaklarına inandığını, Sakarya futbol hakemliğinin de sayısal açıdan daha da güçleneceğini söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!