Hadi maça gidelim

Hadi maça gidelim

50+1 Diriliş yılı kapıya dayandı. Sakaryasporun yönetimi uyuşuk Selahattin Aydın yönetimini aksine bu sene sadece  kağıt üstünde değil ,kadrosal olarakta önümüze bizi heyecanlandıran bir oyuncu grubunu Rüstemlere taşıdı. Selahattin Aydın döneminde olmayan hareketlilik  bu akşam karşımıza ,Adliye maçı ile çıkacak Sakaryasporda, her yönüyle var. Sözün özü ,İsmail Gürses Başkanlığındaki yönetim uzun vade projeleri hem saha içinde ,hemde saha dışında teker teker hayata geçirdiğini görüyoruz.

Bu hareketliliğin içinde doğacak çocuk umarız TFF 2 lig patentli olarak ana kucağına düşer. Sakaryaspor adına yapılan bu hamleleri, kongre salonunda Gür sesle yarışan muhalefet bile el veriyor. Başkan  satsodaki son kongredeki adayı İbrahim Nalbant bu sakaryaspor yönetiminin bu güne kadar sergilediği performans çok iyi, bu gidişe taraflı tarafsız her kes el vermeli  diyerek İsmail Gürses ve ekibine muhalefetin  destek elini  uzatıyor.

Nalbant başkan ilerleyen günlerde sakaryasporun bir deplasmanına ,ilerleyen günde gelecek bir galibiyete prim anlamında destek olacaklarını da ağzından kaçırdı. Hazırlık dönemi bitti, kadro nerdeyse sil baştan yenilendi.  Artık sıra saha içine geldi. Dışarıda ne kadar iyi olursanız olun, futbolun kitabında saha içi başarının yeri çok farklı. Onun içinde gün birlik olma günü. Sakaryaspor ucuz transfer yapıyor, bu Sakaryaspor bizi TFF ligine taşımaz diyerek tribünlerden kaçanlar, buyrun size son yılların en kaliteli ve de en pahalı kadrosu. Seyretmek için ne duruyorsunuz. Biz tribüne gelmek için iyi takım ,iyi kadro isteriz diyenler,alın size ,sizin isteklerinize uygun bir takım .İşte o takım bu akşam Atatürk stadında karşınızda olacak. Diriliş yılındaki Sakaryaspor havası beni de etkiledi. Öyleyse hadi hep beraber maça gidelim.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!