HACIKIŞLASPOR KÜME DÜŞÜRÜLDÜ

HACIKIŞLASPOR KÜME DÜŞÜRÜLDÜ

Bu sezon ikinci kez sahasında olay yapan Hacıkışlaspor Süper Lig’den ihraç edildi.

Süper Lig takımlarından Hacıkışlaspor’a çıkardığı olayların faturası kesildi. Geçtiğimiz hafta Karapürçekspor’la oynanan maçta çıkan olayların ardından Hacıkışlaspor Kulübü ligden ihraç edildi.

BİR SEZONDA İKİNCİ KEZ OLDUĞU İÇİN

ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan ve taban birlikleriyle birlikte Amatör Evi’nde basın toplantısı düzenlendi. Amatör maçlarda yaşanan olayları kınadığını belirten Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, “Hacıkışlaspor bu sezon aynı olayları iki kez tekrarladığı için ligden ihraç ettik. Hacıkışla 2 sene maçlarını kendi sahasında oynamayacak. Genç takımları da bu sezonki karşılaşmalarını başka sahalarda oynayacak” dedi.

“Bu haftadan itibaren sahalarda olay çıkması durumunda tüm maçları Erenler Stadı’nda oynatacağım. Yöneticilere sesleniyorum. Sağduyulu davranarak hakemlere sahip çıksınlar” şeklinde konuştu. ASKF Başkanı Yaşar Zımba, emniyetle görüşerek maçların daha güvenli oynanmasını sağlayacaklarını belirterek, hakemlere de geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!