Güzel oynadık kazandık

featured

Güzel oynadık kazandık

Pazar günü Kırklareli’nde oynanan Sakaryaspor-Kırklareli maçı o kadar da stresli geçti ki kaçan onca pozisyondan sonra acaba bu kadar kaçan fırsat lı gol pozisyonlarından berabere mi kalacağız dedirtti. Maç öncesi Sakaryaspor yöneticimiz Orhan Şeşen’le ve teknik direktör Engin Korukır hocamla yaptığım sohbette. Bu maç bizim en kritik maçımız olacak kazanırsak inşallah yolumuza devam edip sezon sonunda şampiyon olarak tamamlamış olacağız demesi ben çok duygulandırdı.

Her iki güzel insana sorduğum tek soruda ben takımıza güveniyorum inşallah bu maçı kazanıp haftaya statta 25 bin kişilikte olacak seyircimiz karşısına üçüncü galibiyeti alarak yolumuza emin adımlarla gideriz dediğimde her iki güzel insan aynı ağızdan ‘hedefimiz bu başaracağız biz futbolcu kardeşlerimize inanıyor ve güveniyoruz’ demeleri beni çok duygulandırdı. Futbolcular, Teknik heyet ve idareciler bir birlerine kenetlenmişler her kez bu takımı şampiyonluğa taşıyacaklarına inanmışlar Allah yolumuzu açık eylesin inşallah sezon sonunda Engin hocamla bu yılda şampiyonluğu yaşayacağız diyerek yanlarından ayrıldım.

Bu maç zorda olsa sonuç 3-2 galibiyetle bitmesi Sakaryaspor’lular olarak hepimizi çok sevindirdi. Ne var ki teknik direktör Korukır takımı yavaş yavaş tanıyıp kendi sistemine motive etmeye başlamış olması takımda çok canlık gözükmesi sevindirici. Hocamı tebrik ederim. Pazar günü oynanan oyunda gördüklerim Haftalardır Sakaryaspor futbol takımımızın kaptanın defanstaki hatalarını gören var mı? Diye kendime sorduğumda cevabım’ bir futbolcu bu kadar hata yapar mı? Mahir yapma be kardeşim bu kadar pozisyon bulup ta gol atamıyorsan ayıp, ayıp o kadar pozisyona giriyorsun sonuca gol atamıyorsan düşün neden yoksa teknik heyet düşünecek ve sonuca katlanacaksın o zaman.

Orta sahadaki futbolcularımızı ve kalecimi canı yürekten kutlarım. Kırklareli’ne vardığımızda yine 12 adamız olan taraftarlarımızdan Kırklareli üniversitesinde okuyan öğrencilerimiz ve asker ocağında vatan sevgisiyle asker olan hemşerilerimiz hafta sonu iznini sessizce Sakarya’mıza yakışırcasına stat ’ta yerlerini alarak seyrettiler.

Son olarak şunu söyleyebilirim Sakaryaspor sevdalısı olan iş adamımız Halit Evin Sakaryalı basınımızı mağdur etmeden araba tahsis ederek gidip gelmelerini sağladığından şahsım adına teşekkür ederim.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!