Güreşçiler Serdivan’da

featured

Güreşçiler Serdivan’da

Sakarya Spor Salonundaki Büyükler Greko-Romen Güreş müsabakalarının ardından , okullu güreşçiler minderde başarı arayacak.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Güreş Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Büyükler Greko-Romen Güreş Grup 1nciliği müsabakaları, açılış seremonisi , saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile start aldı.

Müsabakalara Aksaray, Burdur, Bursa, Edirne, Eskişehir, İstanbul, Kırklareli, Manisa, Uşak , Yalova ‘nın yanı sıra İlimizden Hendek Spor Kulübü, Sakarya Adaspor’lu güreşçiler katıldı.

Büyükler Güreş Greko-Romen Grup Birinciliği müsabakalarının açılış seremonisinde konuşan Serdivan İlçe Spor Müdürü Sebahattin Karakoç “ Güreş müsabakalarına en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalışıyoruz. Müsabakalara katılan tüm sporcu, hakem, yöneticilere İl Müdürlüğümüz ve Güreş İl temsilciliği adına teşekkür ediyor , başarılar diliyorum “ dedi.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Güreş müsabakalarını yakından takip eden Tek Rumeli TV’ye konuştu.  Çelikel ; hafta sonu ilimizde yapılan müsabakaları yakından takip ediyoruz. Hendek’teki karate müsabakalarını izledikten sonra , Serdivan’a gelip güreşçiler ile buluştuk. Büyükler Güreş müsabakaların ardından, okul sporlarındaki güreşçilerimizde  minderde başarı arayacak “ dedi.

Güreş İl Temsilcisi Secati Eker, Büyükler Güreş müsabakalarının ilimizde yapılmasında payı olan Sakarya Gençlik Hizmetleti ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e teşekkür ediyorum “ dedi.

Sakarya Spor Salonu’ndaki güreş heyecanı 19 Aralık’ta 13-14 yaş  Yıldızlar, 20 Aralık’ta ise 15 -16 Yaş Gençler Güreş İl Birinciliği müsabakaları ile devam edecek.

guresn17122016-6

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!