Güneş; Adapazarısporun hedefi “BAL”

Güneş; Adapazarısporun hedefi  “BAL”

Maçtan sonra konuştu

Adapazarıspor antrenörü Abdurrahman Güneş Adapazarıspor Kaynarcaspor maçından sonra verdiği demeçte “ Biz iyi takımız kesinlikle BAL ligine çıkacağız” dedi. Adapazarıspor’un Kalaycıspor karşısında aldığı mağlubiyet hakkında ve Kaynarcaspor galibiyeti sonrası Güneş “ Kapanan takımlar iyi gibi görülüyor “ şeklinde konuştu. Abdurrahman Güneş’in konuşması şöyle;

Bir mağlubiyette kötü dediler

Önceki hafta mağlup olduk sağda solda Adapazarıspor çok kötü falan gibi laflar edildi. Ben takımımız kötü olduğuna inanmıyorum, takımımız iyi bir takım kapanan takımlara zorlanıyoruz ama her  şeye rağmen herkesin gördüğü gibi yenildiğimiz maçta 4 tane net pozisyonumuz  verilmeyen bir penaltımız var.

Yolumuza devam ediyoruz

Kaynarcaspor maçında oynanan oyundan memnunum ve 3 puan alarak yolumuza devam ediyoruz.

BAL’a çıkacağız

Bu sistemde herkesin dediği gibi kapanan takımlar her zaman iyi takım gibi gözüküyor ama biz daha iyiyiz. Biz bu lig ten kesinlikle çıkacağız , bırakın süper amatörü BAL ligine çıkacağız. Ben takımıma ve futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!