GÜLÇİN KANYILMAZ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

featured

GÜLÇİN KANYILMAZ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Harmanlıkspor boksta bayanlarda Türkiye 3.lük madalyası aldı.

İLK DEFA KATILDI VE BAŞARILI OLDU

Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonasına ilk defa katılan Harmanlıksporlu Gülçin Kanyılmaz  3.’lük madalyası aldı. Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonasında 3.’lük madalyası kazanan Gülçin Kanyılmaz ve antrenörü Ertuğrul Akgün Harmanlıkspor Kulübü Başkanı Metin Ergezen’i ziyaret ettiler.

AMAÇ ULUSLAR ARASI DÜZEYDE MÜCADELE

05-10.01.2016 tarihleri arasında İzmir Çeşme’de  düzenlenen Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonasında mücadele eden ilimiz sporcusu Gülçin Kanyılmaz Yıldızlarda 60 kg’da Türkiye 3.sü olma başarısı gösterdi. Harmanlıkspor Kulüp Başkanı Metin Ergezen “Sporcumuz Gülçin Kanyılmaz ve antrenörü Ertuğrul Akgün’ü tebrik ediyorum. Kısa sürede bu dereceyi elde eden sporcumuzun bundan sonra yapılacak uluslararası düzeydeki şampiyonalarda başarılar kazanacağına inanıyorum” diye konuştu. Antrenör Ertuğrul Akgün sporcusu ile gurur duyduğunu belirterek “1.5 ay gibi kısa bir sürede Gülçin Kanyılmaz Türkiye Şampiyonasında derece aldı. Uluslararası düzeye ulaşıp madalya kazanması için çalışmalara devam edeceğiz. Şu anda Yıldızlar kategorisinde milli takıma girerek hem ilimizi hem Türkiye’mizi temsil edecektir ” dedi.

Boks-2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!