Gözlem Şimdi oldu

Gözlem   Şimdi oldu

Sakaryaspor yönetimi bütçe dengeleri alt üst olsa da takımın belirlenen ,sırıtan eksik yerlerini onarmak için geri adım değil ileri adım attı ilk transfer döneminin son anına kadar .

Kimi rivayete göre resmi rakam 5 milyon, kimi rivayete göre 7 milyon, yani eski parayla yedi trilyon harcanmış bu güne kadar. Doru değildir diyemeyeceğim. Alınan oyuncular öğle eften püften değil. Kadromuza kattığımız oyuncuların birçoğu bu ligin çok üstünde.

Bir yerde bazıları bir üst lig düşünülerek alınmış gibi bir resim veriyor. Bu takım bu oyuncu grubuyla bu ligde kalırsa  var ya  o gün Rüstemlerdekilerin yerinde olmak istemezdim. Bu gelişmeler ışığında Sakaryasporu izlerken tatlı eleştiriler eşliğinde uyardığımız Gürses Başkan bize alınganlık gösterse de bu takıma kanat oyuncusu lazım ,kanatlar iyi uçmuyor dedik ,kanat oyuncu alındı. Bu takımın gol yollarında iyi bir golcüye, adı değil kendi golcü olan bir oyuncuya ihtiyacı var dedik, İsmail Başkan gitti İst. BŞB den Hüseyin Altuğ Taşı Rüstemlere getirdi.

Bu kardeş gerçekten aradığımız golcüyse sorun yok. Başkan iyi işler yaparken doğru eleştirilerden de faydalanarak, doğru işler yapıyor diyerek kendimize pay çıkartacak değiliz .Sakaryasporun geleceğine ,başarısına katkı yapacak düşüncelerimizi futbol gönlümüze hapsedecek değiliz. Biz gördüklerimizi, yaşadıklarımızı test eder Sakaryaspor için faydalı gördüğümüz düşünceleri, Spor kamuoyu ile paylaşırız. Bunu yaparkende birilerine yaranmak adına kimsenin önünde takla atmayız.

Özetle lig öncesi hazırlık dönemi, lig öncesi Yeşil Siyah kadro yenileme harekatı bizden yüz üzerinden yüzde seksen olumlu not almıştır. Mevcut yönetim Selahattin Aydın dönemindeki uyuşukluğu,her alanda  üzerinden atmış bir Sakaryaspor önümüze koydu. Bunu inkar etmek bize yakışmaz. 50+1 Diriliş yılında yapılan bu hamleler umarım istenilen yere konaklar.

BÜYÜK TEŞEKKÜR

Sakaryasporda Adliye maçının provasını büyük gözlerde izlemiş. Demek oluyor ki Gürses Başkan ve ekibi takip edilecek bir Sakaryaspor yaratmış. Bu arada İsmail Gürses son transferimiz Hüseyin Altuğ Taşı hesapın dan kamuoyuna  duyururken ,Teşekkürler Büyükşehir Başkanım diye bir not düşmüş. Kafam karıştı bu transferi Zeki başkan mı yaptı. Yahu ne kadarda safım ben ,jeton geç düş se de sonradan uyanmakta iyi oluyor hani. Hiç uyanmamaktansa sonradan uyanmak bırakında bizim işimiz olsun. Bu çocuk nereden geldi İst BŞB spordan. Bu takımın futbol kolları ak düşünceden beslenmiyormu. Öyleyse bu transferin içinde Ak birlikteliğin olmasından doğal ne olabilir ki. Zeki başkana, bir teşekkürde biz mi etsek acaba.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!