Gözlem Hüseyin Bozu dinlerken

Gözlem Hüseyin Bozu dinlerken

Futbolda yeni sezonda yeni İl temsilcisi kim olacak? Hüseyin Boz ASKF Başkanının ajandasında kim var kim yok düşünmeden, Orman Parkta Basına verdiği iftar yemeğinde yazılı metnin içini sözlüde doldurarak adaylığını resmen açıkladı.

Hüseyin Boz bu ilin futbola hizmet kervanında uzun süreler yer aldı. Onun geçmişindeki  bir yanlışı ( kaldı ki bedelini fazlasıyla ödedi) gerekçe göstererek ,onu futbola hizmetten geri plana itemezsiniz. Hatasız kul olmaz. Gelin size ister secimle ,ister atamayla olsun ben Amatör futbola hizmet için futbol il temsilciliğine adayım diyen Hüseyin Bozu ve de düşüncelerini size anlatmaya çalışayım. Bu gün o Harmanlık sporda yönetici kadrosundadır. Daha düne kadar ASKF yönetimindeydi.

Futbol İl temsilciliği makamına aday olmak için son seçimde ASKF yönetimine girmedi. Hüseyin Boz diyor ki eğer ben göreve gelirsem her şey eskisinden daha güzel ,futbola hizmet kervanında İl temsilcisi gündem olmaktan çıkacak diyerek, bu  konuda hayli iddialıydı. Kulüplerin Demokratik haklarını özgürce kullanmak adına İl Temsilciliği seçimi için atamayı değil sandığı doğru bulan Hüseyin Boza bizde buradan el veririz. 35 Yıllık futbola hizmet birikimi ile donanımlı olarak, 70 yakın kulüp temsilcisin desteği ile yola çıktığına vurgu yapan Hüseyin Boz,

Sakarya’daki Amatör futbolun içinde biriken sorunları çok iyi bildiğini ,göreve gelirse eğer adaletli ,kurumların düzenli çalışması ile bütünleştirip amatör futbolun içindeki rahatsızlıkları çözecek bilgi biriminin kendisinde var olduğunu yazılı metnin içerisine koyarak medyanın dikkatine sundu. Göreve gelirse, verilen hizmetleri sıcağı, sıcağına  faaliyetleri ASKF Başkanı, hakem derneği, İl Hakem kurulu Tüfad yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek  aylık olarak açıklayacaklarını belirten

Hüseyin Boz , İl temsilciliği makamı bu süreçte saygınlık kazanana cağının da altını çizerken ,bu süreçte kurumsallaşmanın temellerinin devreye gerçeğinizde notlarının arasına almış. Her şeyin talimatlarla ,her kategorideki fikstürün yıllık olarak devreye gireçeğininin altını çizen  İl temsilcisi adayı Boz,bu hizmetleri yaparken ASKF ile,ASKF Başkanı ile  uyumlu bir çalışma temposu içinde olacaklarını da kalın harflerle futbola hizmet paketinin içine yerleştirmiş. Alın terine saygılı, Adaletli hizmet anlayışı, yıllık fikstür, Tertip kurullarının seçimle iş başına gelmesi, Futbola hizmet paketini taban birlikleri paylaşılma projesi bu ilde daha önce vizyonda olmayan bir hizmet anlayışı.

Şu bir gerçek Sakaryada artık futbola hizmet anlayışı değişmeli. Amatör futbolun içindeki sorunları çözecek, bu işe daha fazla mesai aktaracak, daha bilgili ve de tecrübeli kişilere ihtiyaç var. Bunun içinde ASKF Başkanı bu güne kadar kimseden yana taraf olmadan sessizce kenara çekilirken, İl temsilcisi için tercihini atamadan yana değil, seçimden yana kullanmalı. Yok o kişi bunu istiyormuş, yok bu kişi bu işi yapamazmış gibi saplantıların esiri olmadan sandık ortaya konularak herkese eşit davranan bir seçim düşüncesinin ateşi yakılabilir. Atama bu işe sıkıntı sokar. Atama kulüplerin özgür iradesine saygısızlık olur. Bırakın bu işi sandık çözsün.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!