Gözlem Hafta ortası ( Takındı)

Gözlem   Hafta ortası ( Takındı)

Türkiyede Teknik adamların takıntı hastalığı var. Sakaryasporda giden Deniz Kolcuda da ,gelen yeni teknik sorumlu Yavuz İncedal da  bunu görmek mümkün. Ben en iyisini bilirim  ,ben ne dersem o ,inadım inat takıntısı bugünde Rüstemlerdeki kaldığı yerden futbol seansına devam ediyor. Giden kardeş Canberk ki giderken keşfetmişti ,bu gelen kardeşte galiba giderken Canberk’in takım içindeki varlığını keşfedecek. Bunu iki haftadır Tribüne gönderildiği için değil ,Sakaryaspora yeni gelenlerin futbol resimlerini gördükten sonra söylüyorum. Sadece Canberk mi kendi kefil olduğu oyuncularla bile oynamaya başladı. Bu oynamalardan verim elde edilse sorun yokta , iki haftalık fotoğrafın her tarafı çizik dolu.

CANBERKİN MUKAVELESİ BİTMİŞ

Canberkle başladık onunla devam edelim hafta ortası yazıma. Yerel bir gazete haberi yakalamış. Canberkin sezon sonu mukavelesi bitiyormuş. Sezon sonu serbest kalacak bu genç arkadaşın önüne yönetim yeni mukavele koymamış. Bak Canberk , bak evlat bu saatten sonuna önüne yeni mukavele şartları koysalarda futboluna başka evde devam et. Bu Selahattin Aydın düşüncesinde Sakaryalı gençlere ekmek yok. Baksanıza  Rüstemlerdeki Emekli yönetim sayesinde alt yapıdan kaçan kaçana. Bana kızanlar olabilir ama ben olsam bu gün ki şartlarda, üst yapıda yaşananları gördükten sonra bende kaçardım.

RIDVAN BAŞKAN GÖREV BAŞINDA

Adapazarı Belediyesinin sosyal işlerden sorumlu Başkan yardımcısı Rıdvan sezer kulağından ufak bir ameliyat geçirip eski sağlığına kavuştu. Adapazarı Belediyesinin çalışkan , sevilen ,güler yüzlü Başkan yardımcısının yokluğu onun istirhatli  olduğu anlarda bir hayli hissedildi. Bağlı bulunduğu makamın hizmet akışı içinde , önemli bir halka olan Rıdvan başkan, bu arada bir yerel gazetede dört büyüklerle ilgili yaptığı yorumlara da ara verdi. Hasta Fenerli olan Rıdvan başkan eğer yazmış olsaydı, gecen haftaki Antalya Fener maçının yorumunu çok merak ederdim doğrusu. Neyse sağlıksa aslonan ,biz buradan kendisine sağlıklı nice güzel günler eşliğinde nice hizmetler dilemelim. Bizim köşede çiçek gönderme gibi bir lüksümüz yok. Bu şehrin bahcevanı  başka gazetede. Biz buradan ona sadece sevgilerimizi gönderebiliriz. Bununla idare et sevgili Rıdvan Başkanım.

SONUCLAR BEKLENTİLERE   DARBE VURDU

Gecen hafta bizim grubun futbol evindeki zararlı adresin ucunda Rüstemler var. İki haftada altı puan beklentisinin içinden elde kala kala bir puan kaldı. İkinci yarının başındaki iki haftalık çıkıştaki yükseklik iştahı, birden düşüverdi. Neden niçin bu hale geldik. Son zamanlarda isimsiz bir kahramını Akşam Haberlerindeki yazılarını takip eder oldum. Farklı bir tarz , doğru yaklaşım sergileyen son yazısından,birkaç cümlelik alıntın yapmak istiyorum. Kanatim  oki bu yönetim bir transfer dönemini daha ihtiyaçları gidermeden kapattı. Pozisyon bilgisi , tarz bilgisi olmadan yapılan transfer kayıtlara bir rakam olarak girer sadece . Bir tespitine daha değinip konuya nokta koymak istiyorum. Kadir Korkut sıkıntı sadece forvet değil derken bir başka önemli ayrıntıyı çok iyi yakalamış. Rakiplerin orta saha bölgelerinde sizi zorlayan , adam eksiltebilen,üçüncü bölgeye taşıyan orta saha adamları var. Bizde ne var? Bizde stoperlere sırtını yapışmış ,onların gölgesinde top gezdiren EMEKLİLER VAR.  Biz ne demiştik bu takımın sıkıntılı bir orta sahası var. Orası doğru çalışmazsa üçüncü bölgeden ileriye iyi toplar servis edilmese ,kanatlar iyi çalışmazsa ne yapsın Feyyaz dememişmiydik.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!