Gözlem Hafta Ortası ( Olmadı Volkan )

Gözlem    Hafta Ortası ( Olmadı Volkan )

Son zamanlarda aşağıda yukarıda futbolcu kaprisleri ekranları ve sahaları esir aldı. Görüyorsunuz  oyundan alınan , kendini Futbolun as kulvarında gören oyuncular Teknik adam eli sıkmamaya ,kimi de maçı kulübede tamamlamadan doğrudan soyunma odasının yolunu tutuyorlar. Beşiktaş’ta  Gömez oyundan çıkarken Şenol Güneşin , bizdede Volkan Yavuz İncedala bırakın elini sıkmayı yüzüne bakmadan direk soyunma odasına gitti. Gömez hiç olmazsa maçın kalan bölümünü kulübeden izleyip takımının kazanma coşkusuna eşlik etti. Bizde 36 lık Volkan bunu beceremedi. Oysa kritik süreçte kötü oynayan , hala iki pası bira rada yapamayan Sakaryaspor için ayağı topa yakışan Volkana çok ihtiyacı var. Volkan bu takımın kaleci Yavuzdan sonra usta abi rollerindeki ikinci oyuncu. Abiler kolay kızmamalı. Ağbiler oyundan alınırken Teknik adama saygı gösterirken o gün ki futbol görüntüleri içinde ne yaptığında bir bakmalı. Umarım Volkanın abilik sorumluluğu bu tepki sonrası sahada oynadığı ile artışa geçer. Bu takımın onun usta ayaklarına ihtiyacı olduğunu biliyoruz. O ayaklar o gün için verim vermiyorsa teknik adam arayışına saygıyı önce o göstermeli.

Yanlış atama Bağdattan döndü

Gecen hafta  kendi yandaş grubu hakemlere güdümlü İHK, yanlış , tartışma yaratmaya müsait  bir atamaya imza attı . Ferizlide Ferizli Karadeniz –Hacımercan maçını bitiremeyen Özgür Ömezi tuttular Hacımercan- Arifiyespor maçına atadılar. Gelen itirazlar üzerine yanlış hesap Bağdat’tan döner misali  gözden kaçmış diyerek bu maçın hakemi değişti. Kafası ve gönlü başka yerlerde ayrı ayrı tur atanların böyle bir hataya imza atması , bu işi ne kadar becerdiklerinin resmi olarak ,atama dosyasının üzerinde bir süre misafir oldu. Bu arada İHK nin Özgür Ömezin yerine Hacımercan- Arifiye maçına Yunus Ereni atadığını geçte olsa öğrendik.

ŞİMDİDE KUZEY ÇIKTI MEYDANA

Yaşar Zımba ASKF Başkanı oldu Hüseyin Kama Amatör evine muhalefet hücumları arttı. Yaşar Zımbayı hiçbir şey yapamamakla itham edenler ,onun sözleri üzerinden ona saldırıyorlar. İki koldan saldırının birinde İslam Bozkurt , bir diğer ucunda Yılmaz Kuzey var. Şu ASKF koltuğu Yaşar Zımba geldikten sonra çok daha fazla prim yaptı. Yaşar Zımbayı hiçbir şey yapmamakla ,saha içi olaylarla vurmaya çalışanlara hatırlatmak gerek, ,bunlar dün vardı bu günde var. Siz ne yaptınız onu anlatında dinleyelim. Ben söyleyeyim Büyükşehir gölgesinde turladınız. Şimdi kalkmışsınız Olağanüstü kongre türküleri söylüyorsunuz. Bu arada gecen hafta içinde bu kez Yaşar Zımba  geniş bir açıklama ile er meydanına çıktı. Oda söylenenlere , ortaya atılan iddalara kendi cephesinden yanıt verdi. Kim doğru söylüyor ? Açıklamalar ve hem muhalefetin, hem de günün iktidarın kısa süreli hizmet karnesi ortada. Karneyi dolduracak olan Genel kurul delegeleri düşünsün. Sonuçta hizmet alacak onlar, ben değil.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!