Gözlem Gürses Başkana sorular

Gözlem  Gürses Başkana sorular

Sakaryaspor bu sene son yıllarda alışıla gelmişin dışında bir transfer politikası izliyor. Başkanlık yarışında kürsüye elinde dosyalarla çıkan, Genel kurul üyelerine yedi yıllık bir proje eşliğinde gideceği  yol haritasını açıklayan, 2016-2017 sezonu için Rüstemlerin kapısına Diriliş yılı filamasını asan İsmail Gürses  ve yola çıktığı ekibin, bu güne kadar izlediği futbol yol haritası beraberinde bazı kuşkularında getirdi. Spor kamuoyu ile bizimde kafamızı allak bullak eden bu çekinceleri Musa denizle İsmail Gürses başkanla paylaşmak istiyorum.

Soru 1) Bu takımı Teknik sorumlusu takımı kendi başına yapmak, hazırlamak adına ne kadar özgür

Soru 2) Sportif direktör bir 3 lig takımı için ne kadar gerekli ?

Soru 3 ) yeni Baştan inşa edilen Sakaryasporun transfer politikasındaki harcamaların bu sezon 7 Milyon lirayı geçeceği tahmin ediliyor. Bu rakam sizce doğrumu telaffuz ediliyor?

Soru  4 ) Futbol piyasın da dolaşan   Yeni transferlere verilen rakamlar için iddialar ne kadar doğruyu işaret ediyor. ?

Soru  5 ) Spor kamuoyunda bu transfer politikası sonrası oluşan bütçe harcamaları, takım eğer istediği lige çıkamazsa iflasa yol acar diye bir kay kı var, bunun doğruluk payı varmı?

Soru 6 ) Sakaryaspor eğer bu gün yapılan ve de geçmişe göre katlanarak büyüyen transfer harcamaları ,istenilen hedef Rüstemlere gelmezse ,yeşil Siyahlı ekibin geçmişteki transfer yasağına döneceği kuşkular var,siz buna katılıyormuşsunuz

Soru 7 ) Yeni stadın bize gelen bilgilere göre bu sezonun ikinci yarısınıda yetişme ihtimali olmadığı söyleniyor. Bu söylem sonrası bu stadın getirisinden olunulması  halinde,bu eksiklikten doğacak bütçe açığını  karşılayacak B planınız var mı ?

Soru 8)Futbolda yaşı sonbahara dayanmış, bitişe doğru giden oyunculara dört yıllık veya üç yıllık imza Attırmak ne derece doğru?

Soru 9 ) Kurumsallaşmak adına neler yapıyorsunuz veya ne gibi düşünceleriniz var.  ?

Soru 10) Büyükşehir destekli Alt yapının 11-12-13 yaş gruplarında amatör takımlarca geçilmesini ,elit liginde yer alamamasını nasıl değerlendiriyorsunuz,alt yapı için daha fazla heyecan verecek  proje üretmek gündeminizde var mı?

Soru 11 ) Sakaryada amatör takımların alt yapı oyuncuları vede başındaki yöneticiler  Sakaryaspor alt yapısından çok dış dünyadaki profosyenel takımları tercih etmelerini nasıl yorumlarsınız.?

Sevgili Başkanım ,sevgili İsmail Gürses bunlar bu gün için benim ve de spor kamuoyundan topladığım bilgiler eşliğinde sizin yanıtlamanız istemi ile belirlediğim konular. Unuttuklarım varsa siz tamamlarsanız sevinirim. İlk kez bir Başkan çıkıp Sakaryasporun geleceği ile ilgili  yedi yıllık bir futbol projesini önümüze koyduğunu, bunun artıları ile eksileri olacağını bilecek kadar futbol yaşımız var. Her şeye rağmen bu gün için heyecan veren bir transfer politikası ile geldiğinizinde farkındayız,umarım bu farkındalığın sonunda TFF 2 ligi gelir. Sonrasıda yeni stada taşınırsa sevgili Gürses başkan tarihe geçersiniz ve bir gün gelir isminiz Sakaryada bir spor tesisine verilir. Veya tersi halinde bir daha elinizdeki dosya yığınlarını, bu şehirde dikkate alan olmaz.  Hedefe koşmak zordur,koştuğunuz hedefte biz sizi ne kadar eleştirsekte yeşil Siyahlı marka hepimizin olduğu için, yeri geldiğinde doğru icraatlarınız eşliğinde, sizinle yürümek bizim için zul olmaz. Son sözler eleştiri yumağı içinde olumlu düşünenlerde var. Örmeğin bu gün ki  icraatlarınızı beğenen  ,bu gün ki hamleleri Sakaryasporu kısa sürede yuklarılara taşımak adına yapıldığını ,yapılan transferlerin bazılarının gelecek yıllara göre yapıldığını bilenlerde var bu şehirde.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!