Gözlem Çıktı çıktı Uzun isim çıktı

Gözlem  Çıktı çıktı  Uzun isim çıktı

Sakaryaspor Başkanlığı için yeni bir isim dün Tuna Tanda boy gösterdi. Elindeki listeyi Kongre gününe saklayan ismi bir hayli uzun , birden telaffuzu zor olan  Osman Himmet Babalıoğlu Sakaryaspor için yapacaklarını düşündüklerini kamuoyu ile paylaştı. Fenerbahceden getireceğini söylediği isimlere eski Büyükşehirlİ  İskenderide ekleyen,  ismini uzun süre komu oyundan gizli tutan  başkan adayı  bizde para sorunu olmaz demiş. Onunla ilgili yaptığım kısa araştırmada Doğuş grubu ve Koç grubu ile iyi ilişkileri olduğu yolunda. Bu ilişkiler doğruysa  ,bizde para sorun olmaz diyerek ,bize Belediye Desteğide gerekmez derken güven duyduğu adreslerin gücü onu bir adım öne taşırmı acaba? Ne güzel. Desenize 15 Mayısta çoğunluk sağlanırsa Sakaryaspor kongresi renkli geçecek. İbrahim Nalbant, İsmail Gürses, Yılmaz Kuzey ve Selahattin Aydın. Son isme takılı kalmayın ,  Selahattin Aydın devri bitti demeyin. İbrahim Nalbant en çok Genel kurul üyesi dolaşan isim. Bu arada Selahattin Aydınla beraber olanlara gidip oy isterken aldığı yanıta bakarmışsınız. Selahattin Başkan yoksa tamam oyum sana, ama Selahattin Aydın varsa  size oy veremem diyenlerin  sayısı bir hayli fazla. Hatta Selahattin Aydının cebinde liste ile gezdiği iddaları bile ortalıkta dolaşıyor. Şu Selahattin  Aydını anlamak çok zor be. Bu kadar başarısızlığın ardından hala Başkanlık hayali ile ortalıkta dolaşması, bizimde kafamızın içini karıştırıyor. Kongre günü bu isimler ceplerinde para , ceplerinde yönetim listeleriyle salona gelirlerse  Sakaryaspor Başkanlık yarışı geçmişe fark atar be dostlar. Bu kadar aday bolluğunu yeni stadın cazibesi tetiklemeye neden olsa da,  bu  gelişme Sakaryasporun daha iyiye ,daha güzele koşması adına önemli bir hamledir diye düşünüyor ,düşünmek istiyorum. Nede olsa sonunda kenara çekilmiş gibi bir resim versede Büyükşehir Başkanının takınacağı tavırda bu işin öncü gücü olarak ortalıkta dolaşıyor.

BIÇAK KESTİ

Hakem camiasında günün İHK sinin yandaş olmayanlara karşı başlattığı savaşın her alana yayıldığını bu ilde bilmeyen yok. Son bomba İHK nin elinde patladı. Eski Dernek müdürü Engin Bıçakın hakemliğini bitirmek adına MHK ye gönderdikleri ihraç istemi dilekçesi duyduk ki geriye tepmiş. Enginin Hakemlik kellesini kapıya koymak isteyenlere karşılık, SFFHGD Sakarya Şubesi beraber yola çıktığı eski Dernek müdürünün yanında durarak   kelle avcılarının hevesini kursağında bırakan çalışmaya imza attığını kargalar bize kadar ulaştırdı. Bu işi bu kadar büyütmeye gerek yok aslında .,Derneğin görevi, üyesi olan ,haksızlığa uğradın inandığı Hakemin ren ki ,ırkı dili ne olursa olsun ,isterse yandaş olsun, hakkını korumak  adına adil olmak zorundadır. Böyle baklıdığında Özgür Aygün Başkanlığındaki   Sakarya şubesi Dernek yönetimi bu konuda  bu işin takibinin peşinden koşarak  gereğini yapmıştır. Bu aynı zamanda bu gün belli güçlerin oluruyla İHK de görev yapanlarında görevi ama, onların bir gözü birilerine kapalı  ,diğerlerine ise iki gözleri birden açık. Yani sizin anlayacağınız bu günün İHK si Sakarya hakemliğini ortadan ikiye bölmek adına bayağı mesafe kat etmiş gözüküyor.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!