Gözlem) BU gün Pazartesi

featured

Gözlem

BU gün Pazartesi

Günlerden Pazartesi,Corono nedeniyle ,Karantina günlerimiz iki haftayı geride bıraktı. Bu gidişle daha uzun süre evde yaşam günlerimiz devam edecek gibi gözüküyor. Sporun durduğu şu günlerde, geleceğinin tartışıldığı şu günlerde benimde yakinen tanıdığım ( Çünkü yaşımda buna musait) Beşiktaşın efsane Başkanı ,eski oyuncusu Hendekli Süleyman Seba Başkanın yaş günü ile Sakarya’nın  en değerli antrenörü, Hocaların ,Hocası Ekrem Kara berberin gecen hafta beşinci ölüm yıldönümüymüş. Ne yalan söyleyeyim Ekrem Hocanın ,benim oğlumun futbolculuk döneminde ona katkı veren Ekrem Hocanın, ölümünün beşinci yılı olduğunu, Mustafa Özbeyin ( Face ) paylaşımından öğrendim. Mustafa Özbey hocasını ölümünün her yılında anıyor. Vefa bu olsa gerek. Ekerm Hocayla benimde bir çok anım var, yaşarken onunla çok şeyleri paylaştık. Han ki birini anlatayım ki. O kadar dolu dolu bir yaşadıklarımıza var ki . Kısacası Ekrem Hoca hem bir teknik adam olarak, hem bir abi olarak benimle paylaştığı çok şeylerinde alıp ebediyete taşıdı. 87 yaşında aramızdan ayrılmış. Bazı gazeteler 85 rakamında ısrarcı olsada Hocaların Hocası bu gün yaşıyor olsaydı 90 lı yaşların üzerinde olacaktı. Bu gün Pazartesi  ben iki tanıdık bildik  ,ikiside ebediyet nöbetinde olan iki büyüğümle yarenlik ederek, hafta başına merhaba dedim. A daha unutuyordum Süleyman Seba ile Ekrem Karaberberin aynı ilin spor adamları olmanın yanı sıra ortak bir noktaları vardı, Beşiktaş. İkiside Beşiktaşlı olarak yaşama veda ettiler. Ekrem hoca yanlız Siyah beyaz renklerin üstüne ilinin marka değeri yüksek takımı Sakaryasporun Yeşli Siyah renklerini ekledi.   Bu gün pazartesi, Futbolun geleceği için gecen hafta TFF ,UEFA  önerileri eşliğinde  ,futbola dönüş için Haziranı, hazırlık için Mayısı işaret etti. Umarız Corono Virus bu düşüncelere dönüş  vizesi  verirde  futbol başlar, bizde zorunlu ev hapsinden kurtuluruz. Bu gün Pazartesi , benim gibi ev hapsinde olanlara  ,hayata umutlu bakabilecek  sağlıkta olanlara sağlıklı güzel bir hafta diliyorum.

NOT  BŞB  si biz Basın Mensuplarını hatırlamış. Bizlere  Dijen maddeler( Temizlik ürünleri) ,  ,Maske ,tulum, eldiven ,Kolonya  göndermiş. E nede olsa bizim belediyemiz , bizi hatırladıkları için ,en azından bir teşekkür etmek gerek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!