Gözlem Bu atamadan ne anlıyorum

Gözlem  Bu atamadan ne anlıyorum

Atilla Karaoğlan gecen yıl Sakaryanın Ulusal hakemlikte yükselen değeri oldu.

Aldığı maçlar, getirdiği olumlu puanlar bizim bu hakem kardeşimiz hakkında iyi düşünceler beslememize neden oldu. Bizde bu günlerden geçtik. Bizde bize verilen maçlara göre MHK nın bize bakışı için fikir yürütümüz günler oldu. Anadolu Metropol kentlerin gerisinde olsa da zaman zaman Anadolu kökenli hakemlerinde kendilerine üst hakem klasmanlarında yer bulduğunu tanık olduk. Bunda bizim ilde Erkan Engin en son örnek olarak Hakem masası üstüne konulabilir. MHK 2016-2017 yılındaki klasman belirlemelerini çeşitli nedenlerle uzattıkça uzatıyor. Ama sonunda açıklanacak. Bundan kaçış yok. Bu bekleyişin içinde birçok değişimin yaşanacağını Hakem kulislerinden TFF açıklamalarından anlamak mümkün.

Gelelim günün konusunun içini doldurmaya. MHK nın Bayram sonrası Düzce’de  Fenerbahçe – RomanyanınFC Voluntari özel karşılaşmasına Atilla Karaoğlan’ı atamasını biz önemsiyoruz. Türkiye’nin ve de Romanyanın iki Süper lig takımı maçına Sakaryalı Atilla Karaoğlanın atanmasından siz ne anlıyorsunuz.? Sizi bilmem ama ben bu atamanın içini Klasman yükselme beklentisi ile doldurmak istiyorum.

Gecen yıl çaldığı olumlu düdükler, başarı performansı Atilla Karaoğlanı bu gün bulunduğu yerin üstüne taşıması bence sürpriz olmaz. Atilla Karaoğlan yükselmenin ve de düşmenin MHK nın iki dudağı arasında olduğu bu süreçte önüne uzatılan bu özel ,özel olduğu kadar anlamı olan bu karşılaşmayı hatasız ,en iyi şekilde tamamlamak zorunda olduğunu unutmamalıdır.

Atilla Karaoğlan yeni sezonda Sakarya adına hakemlikte özel bir konumda olacaksa eğer, bu gün dünden daha iyi olmak, yaşamını buna göre tanzim etmek zorunda olduğunu, maça çıkarken hakem not defterine mutlaka kaydetmelidir. Umarım  bu bir yükseliş, umarım bu maç sonrası açıklanması beklenen klasman listelerinde Atilla Karaoğlanın ismi gecen yılın üstünde bir yerlerde olur. Bu iyi dileklerimi Sakaryanın klasman beklentisi içinde olan diğer hakemleri içinde buradan iletmek istiyorum.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!