Görme Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası Sona Erdi

Görme Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası Sona Erdi

Sakarya Yüzme Havuzunda düzenlenen Görme Engelliler Kulüpler Arası Türkiye Yüzme Şampiyonası, bugün yapılan yarışlar ve madalya töreninin ardından sona erdi.

25’i Bayan, 27’si Erkek olmak üzere toplam 52 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada, S11 (hiç görmeyenler grubu), S12 (yalnız ışık görenler grubu) ve S13’te (flu görenler grubu) olmak üzere farklı görme engel gruplarında sporcular madalya için kıyasıya yarıştılar. Serbest, kelebek, kurbağalama ve sırtüstü kategorilerinde düzenlenen yarışların sonunda madalya kazanan sporcular büyük sevinç yaşadı.

Yarışmalarda ilimizi temsil eden Sakarya Görme Engelliler Spor Kulübü, yarışlarda gösterdiği performansla erkekler 4*100m’de Türkiye Şampiyonu, kulüp olarak da Türkiye 2.si olma başarısı gösterdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya Görme Engelliler Spor Kulübü sporcularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Müsabakalar sonunda dereceye girenlere ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı Mehmet Tunç, Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli ve Yüzme İl Temsilcisi Haluk Önem verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!