GÖKHAN İLE KERİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞINDA BİTECEK

featured

TAKIM SİL BAŞTAN YENİLENECEK

Sakaryaspor’da sözleşmesi biten veya devam eden futbolcular nedeniyle, yeni yönetim takımı sil baştan kurmakta kararlı.

İLK 11’E 7 OYUNCU DAHA ALINACAK

İsmail Gürses başkanlığında ki Sakaryaspor yönetimi, takımı bu yıl grup birincisi yapıp, hiç Play Off oynamadan direkt olarak 2.Lige çıkacak kadroyu kurmakta kararlı. Bunun ilk adımını, takımda ki en büyük eksiklerden biri olan sağ açık Kıvanç ile atan yeni Yönetim, 1 kaleci, 1 stoper, 1 ön libero, 1 oyun kurucu, 1 sol açık, 1 tane 10 numara ve 1 tane de süper golcü için görüşmelere başladı. Bu oyuncuların, kesinlikle şampiyonluğa taşıyacak, agresif, savaşçı ve koşan bir Sakaryaspor’a uyacak isimlerin olacağı öğrenilirken, Süper Lig dahil her ligden futbolcularla görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.

GÖKHAN İLE KERİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞINDA BİTECEK

Öte yandan Zonguldak Kömürspor’da kiralık olarak oynayan 1995 Doğumlu stoper-Libero Gökhan Akıllı ile yapılan görüşme olumlu sonuçlanmış ancak futbolcunun kulübü Boluspor ile lisans bedeli konusunda ufak bir pürüz çıkmış ama Pazartesi veya Salı günü bu futbolcunun transferinin gerçekleşebileceği söylendi. Kızılcabölük takımı stoper futbolcusu Kerim Bölük için Sakaryaspor’un bu oyuncunun menajeri ile yaptığı görüşmenin de yine Pazartesi veya Salı günü iyi bir şekilde sonuçlanmasının beklendiği bildirildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!