Geyvespor’a, Çiğ Köfte’li Destek

featured

Geyvespor’a, Çiğ Köfte’li Destek

Geyvespor’lu futbolcular bu hafta oynayacakları Akyazıakınspor maçı öncesi çiğ köfte partisinde bir araya geldiler.

Süper Amatör liginde mücadele edebilmek için grup şampiyonluğuna aday her iki takımın maçı haftanın maçı olacağa benziyor. Geyvespor’lu bu futbolcularda Akyazıakınspor maçı öncesi ve ayrıca bu hafta alınan Karaaptilerspor galibiyetini , Geyvespor sevdalısı Recep Doğan tarafından yapılan çiğ köfte ile kutladılar.

Çiğ köfte partisine futbolcular ile birlikte Geyvespor başkanı Neşet Çakır, Antrenör Fikret Avcı, Kulüp Genel Sek. Adem Top ile yerel medya temsilcileri katıldı.

Geyvespor teknik direktörü Fikret Avcı, artık bu işin sonuna doğru geliyoruz. Bundan sonraki her maçımız final havasında olacak. Ancak bu hafta eşit puana sahip olduğumuz şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimiz Akyazı deplasmanına gideceğiz.. Bütün takımımla, bütün sporcularımla, yönetimimle birlikte ligin sonunda şampiyon olmak istiyoruz ve inanıyorum ki ALLAH’ın izniyle şampiyon olacağız. Benim sporcularımda da bu yürek var dedi.

Avcı; Bundan sonra ki maçlar da taraftarımızı seyircimizi yanımızda görmek istiyoruz.Taraftar futbol maçlarında 12. Adam gibidir. Onların trübündeki varlığı her daim futbolcuları olumlu etkiler. Bu vesileylede 19.Şubat.2017 Pazar günü saat 14:00 de Akyazı’da oynanacak Akyazıakınspor – Geyvespor maçına futbol severleri davet ederek, sevincimizi mutluluğumuzu tüm Geyveliler ile paylaşmak istiyoruz dedi.

Erdinç TUNA-Geyvemedya.com

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!