GEYVESPOR FUTBOL OKULU AÇIYOR

GEYVESPOR FUTBOL OKULU AÇIYOR

Geyvespor kulübü yaptığı genel kurul sonrası Erdinç Tuna başkanlığında radikal kararlar almaya başladı.Bu bağlamda Geyvespor futbol akademisi kayıtları başlıyor.

Geyvespor’un ilçede sporsal anlamda en büyük marka olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Erdinç Tuna; Sporsal eğitimin  küçük yaşlarda başladığından Geyvespor olarak alt yapıya çok önem veriyoruz. Geyvespor futbol okulunu Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda lisanslı futbolcu Barış Orman nezaretinde inşallah bu sene açıyoruz. Hedefimiz, topluma yararlı bireyler yetiştirmek. Geyvespor Futbol okulu olarak miniklerimizin toplumda yetişmesi  ve kendi kendine yeterli bir seviyeye gelebilmesi konusunda eğitim vermeye devam edeceklerini, ailelerimizin ise Geyvespor  Futbol Okuluna güvenmelerini istiyorum, dedi.

Saygın Halı Saha Tesislerine Teşekkür

Alt yapı için tesisleşmenin şart olduğunu ifade eden Başkan Tuna, yeni stad yapılıncaya kadar Geyvespor’un alt yapısını oluşturacak eğitimin verilebilmesi için tesislerini Geyvespor futbol okuluna açan Saygın Halı Saha Yönetimi ile bu konuda desteklerini esirgemeyen Geyve Belediye Başkanımız sayın Murat Kaya’ya ve okulumuza katılarak geleceğin yıldızları olacak miniklerimiz ile ailelerine şimdiden teşekkür ediyorum.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!