GEYVESPOR ÇİG KÖFTE ZİYAFETİ

featured

GEYVESPOR ÇİG KÖFTE ZİYAFETİ

geyvespor da çig köfte ziyareti

Geyvesporlu futbolcular antrenman sonrası çif köfte ziyafeti yaptı.

 

2017-2018 amatör futbol sezonunda kurduğu yeni yönetim ve kadrosuyla 1. Amatör D grubunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Geyvespor futbol takımı antrenmanlarına aralıksız devam ediyor. Yeni transferlerinde katılımıyla gerçekleştirilen antrenmanlar bir hayli keyifli geçiyor.

 

Geyve ilçe stadında antrenör Fikret Avcı nezaretinde gece gerçekleştirilen idmanlarda kondisyon çalışması yapan futbolculara Geyvespor Başkanı Erdinç Tuna tarafından çiğ köfte ikramı yapıldı.

 

Zaman zaman antrenmanlara katılarak futbolcularla birlikte olmaktan büyük keyif aldığını ifade eden Geyvespor Başkanı Erdinç Tuna; “Bir gün deseler Geyve Şehir stadında çiğ köfte partisi var, belki de kimse inanmazdı.Ama söz konusu Geyvespor ise gerisi teferruat diyerek, antrenman sonrası gençlerimizle birlikte Geyvespor sevdalısı Medeni ustamızın hüneriyle yapılan çiğ köftenin başında buluştuk.Belkide sporun en güzel paylaşımları da bunlar. Ortak ilke doğrultusunda güzel birlikteliklerin etrafında buluşabilmek.Geyvespor yediden yetmişe bu ilçenin takımı.Bu takım için yapılan her şey bu ilçeye hizmettir.Bu görüntülerin oluşmasına vesile olan değerli esnaf ve iş adamlarımıza şükranlarımızı arz ederiz” dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!