Geyveli Sporculardan Müthiş Başarı…  30 Madalya…

Geyveli Sporculardan Müthiş Başarı…  30 Madalya…

19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve spor bayramı Karate turnuvası Pazar günü Sapanca Atatürk spor salonunda yapıldı. 2012-2006 doğumlu bay bayan sporcular arasında yapılan turnuvaya 278 sporcu katıldı.

Turnuvaya Sapanca kaymakamı Ali Ada, belediye başkanı Doç.Dr. Aydın Yılmazer, Türkiye Karate federasyonu başkan vekili Meydan Kobaş, ASKF başkan Yaşar Zımba, GHSİM ilçe müdürü Mehmet Uçar,  belediye spor müdürü Emre Kibar, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve veliler katılarak dereceye giren sporculara ödüllerini takdim ettiler.

Turnuva da Geyve belediyesi, Geyve Gençlik ve spor, Geyve Halk eğitimi  Karate takımlarına mensup sporcular 11 Birincilik, 9 İkincilik, 10 üçüncülük toplamda 30 madalya kazandılar.

Teknik direktör Uğur Kobaş, antrenörler Memduh Sakarya, Seçkin Küçükseller, Yaşar Ordu “Otuz madalya çok iyi bir başarı, küçük yaş guruplarında alınan bu madalyalar ile gelecek için umut verici . Kaymakam İlyas Memiş, Belediye başkanı Murat Kaya, il müdürü Fatih Çelikel, İlçe müdürleri Nurcan Tabakoğlu, Mehmet Doğan ve Mustafa Doğan bizlere çok destek oluyorlar. Okullarda alt yapı oluşturulması adına, başarıyı taltif etme, araç ve maddi konularda ilçede hep destek görüyoruz. Teşekkür ederiz. Dediler

 Birinci olan sporcular

Azra Koç

Büşra Çetin

Kübra Kayıkçı

Abdülaziz Bafraoğlu

Selda Bican

Muhammed Ali Baş

Berat Uygun

Ahmet Kaan Yalçın

Ramazan Uzun

Serhat Köse

Toprak Güler

İkinci olan sporcular

Zeynep Tarakçı

Elif Akkuş

Arda Koç

Nazife Güzel

Recep Olcay Beştepe

Eyüp Güzel

Buğra Çetinkaya

Ayberk Doğan

Behlül Avcı

 

Üçüncü olan Sporcular

İrem Güzel

Zeynep Ebrar temel

Hacer Hanife Ersöz

Yağmu r Ersöz

Ömer Faruk Çay

Yusf Kaplan

Mustafa Necati Akın

Yunus Emre İnce

Muhammed Avcı

Ubeydullah Cerlioğlu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!