Geyve’den gol yağmuru 4-2

Aşırı sağanak altında oynanan maçta Geyvespor Sakarya Caddesi’ni 4-2 mağlup etti

Geyve’den gol yağmuru 4-2

Sakarya 1. Amatör Küme D Grubu’nun liderinin maçında yağmurla birlikte gol sağanağı da vardı. Şampiyonluğun en önemli adaylarından Geyvespor deplasmanda konuk olduğu Sakarya Caddesi’ni 4-2’lik skorla mağlup ederek son hafta karşılaşmasında oynayacağı Yeşilyurt maçını beklemeye başladı

Karşılaşmaya hızlı başlayan Geyvespor 2. dakikada Batuhan ile 1-0 öne geçti. Geyvespor kontrolü iyice eline aldıktan sonra maçın 22. dakikasında Taha’nın 35 metreden attığı mükemmel gol 2-0’ı yakaladı ve ilk yarı bu sonuçla kapandı.

İkinci yarıya gol umuduyla başlayan Sakarya Caddesi aradığı golü 66. dakikada Fatih’le buldu. Maçı riske atmak istemeyen Geyvespor, kontrolü elinden bırakmayarak 69. dakikada Salih’le durumu 3-1’e getirdi. Golden 5 dakika sonra 74. dakikada Sakarya caddesi Talha ile ikinci golünü buldu ve skor 3-2’ye geldi. Karşılaşmanın son dakikalarında Batuhan’ın büyük mücadelesi sonucu alda at diye Salih’e bıraktığı topu Salih ağlara göndererek maçın da skorunu belirledi. Karşılaşma Geyvespor’un 4-22lik üstünlüğü ile geçildi.Karşılaşma sonunda Geyveli iş adamı İsmail Karapekmez tarafından Geyvespor’lu futbolculara Serdivan Tunatan tesislerinde galibiyet yemeği verildi.

STAT: Erenler Sentetik

HAKEMLER: Burak Olcar*** Hasan Şatır*** İdris Çağatay***

SAKARYA CADDESİ: Şaban*, Savaş*, Ensar*, Ferhan**, Hakan*, Fatih**, Murat*(Enes**), Talha*, Olgun**, Semih*, James**(Enes*)

TEKNİK DİREKTÖR: Melih Uzunözmen

GEYVESPOR: Coşkun***, Furkan***, Yunus***, Serkan***, İsmail***, Gökhan***(Yasin***), Batuhan***, Emre Okur***, Salih***, Emre Çetin***(Selçuk***), Taha***(Yakup***)

TEKNİK DİREKTÖR: Cengiz Reis

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!