GEYVE’DE BİSİKLET ŞENLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

featured

GEYVE’DE BİSİKLET ŞENLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

Geyve ilçesinde ilk kez düzenlenen bisiklet yarışı ve halk bisiklet turu büyük ilgi gördü.

Geyve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen bisiklet etkinliğine 30 profesyonel bisikletçi, 132 büyük ve küçük amatör bisiklet sever katıldı. Etkinliğe Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Geyve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nurcan Tabakoğlu ve tüm ilçe protokolü katıldı. Yarışmada dereceye giren profesyonel sporculara kupa ve madalya verilirken, halk turunda Geyve Belediye Başkanlığının katkılarıyla yapılan etkinlikte kura ile 3 kişiye bisiklet hediye edildi.

Geyve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nurcan Tabakoğlu ilçelerinde ilk kez bisiklet yarışı düzenlendiğini belirterek “Bu etkinliğin ilçemizde gerçekleşmesine destek veren başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e, Geyve Kaymakamımız İlyas Memiş’e, Geyve Belediye Başkanımız Murat Kaya’ya, Sakarya ilinden katılan profesyonel sporcularımıza ve bizleri yalnız bırakmayan tüm Geyve halkına teşekkür ederim” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!