Geyve de başarı ödülsüz kalmadı..

featured

Geyve de başarı ödülsüz kalmadı..

Geyve kaymakamı İlyas Memiş 27- 31 Ocak tarihlerinde Bursa ilinde yapılan Yıldızlar bay bayan Türkiye Karate şampiyonasında dereceye giren Geyve ilçesi sporcularını, antrenörlerini, idarecileri ve velileri Geyve kaymakamlığında ağırladı.

2002 doğumlu bayanlar 54 kg Aslınur Mutluay, 2006 doğumlu erkekler 50 kg Talha Berkant Karaca şampiyonada aldıkları Türkiye üçüncülüğü madalyasından dolayı Kaymakam İlyas Memiş tarafından küçük altın ve kupa ile ödüllendirildi.

Ziyarette Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürü Nurcan Tabakoğlu, Antrenör Uğur Kobaş, Memduh Sakarya ve sporcu velileri de hazır bulundu.

Teknik direktör Uğur Kobaş “Kaymakamımız sporcularımızı onurlandırdı. Başarılardan sonra yapılan bu tarz törenler daha çok gencimizi spora yönlendiriyor, devam eden sporcularımıza teşvik etmek adına örnek oluyor. Bize, sporcularımıza destek olan başarıyı taçlandıran Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz.

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş törende yaptığı konuşmada “sporcuların başarılarından dolaya ilçe adına çok mutlu olduğunu sporcuların başarılarının devamı diledi. Sporcu ve veliler ile bir süre konuşan kaymakam İlyas Memiş sporcuların okul durumları ve antrenmanları, şampiyonada yaptığı maçlar hakkında bilgi aldı. Kaymakam velileri çocuklarının başarılardan dolayı kutlarken, emeği geçen antrenörlere, idarecilere de teşekkür etti.

IMG_4207 IMG_4213 IMG_4215

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!