Geyve Açık Cezaevi koğuşlar arası voleybol turnuvası sonuçlandı.

featured

Geyve Açık Cezaevi koğuşlar arası voleybol turnuvası sonuçlandı.

Bu yıl ilki düzenlenen Geyve Açık Ceza infaz kurumu koğuşlar arası voleybol turnuvası final maçı büyük bir çekişmeye sahne olurken şampiyon 5.Koğuş oldu.

 

Geyve Atatürk Kapalı Spor salonunda düzenlenen turnuvanın şampiyonluk maçına Geyve Cumhuriyet Savcısı Habip Çınar, İlçe Gençlik Spor Müdürü Nurcan Tabakoğlu,  Cezaevi Müdürü Temel Göğüş, Cezaevi Müdür Yardımcısı Mevlüt Kartal ile çok sayıda spor sever katıldı.

8Koğuş ile 5. Koğuş’un karşılaştığı final mücadelesinde 3-1 lik set üstünlüğüyle gülen taraf 5. Koğuş olurken izleyenler de heyecan dolu anlar yaşadılar.

Maç bitiminin ardından düzenlenen kupa töreninde Turnuva’nın şampiyonu 5. Koğuşa kupası Geyve Cumhuriyet Savcısı Habip Çınar , ikinci olan 8. Koğuş’a Cezaevi Müdürü Temel Göğüş, üçüncü olan 2. Koğuşa Cezaevi Müdür Yardımcısı Mevlüt Kartal tarafından verildi.

Erdinç TUNA-Geyvemedya.com

geyve-acik-cezaevi-koguslar-arasi-voleybol-turnuvasi- (1) geyve-acik-cezaevi-koguslar-arasi-voleybol-turnuvasi- (2) geyve-acik-cezaevi-koguslar-arasi-voleybol-turnuvasi- (4) geyve-acik-cezaevi-koguslar-arasi-voleybol-turnuvasi- (7)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!