Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak İlimizi Ziyaret Etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak İlimizi Ziyaret Etti.
Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın BAK İlimizdeki spor tesisleri ve yapımı planlanan Arifiye Mollaköy Uluslararası Kano-Kürek Parkuru proje alanını ziyaret etti.
Bakan Bak’a Vali İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç , AK Parti Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ve Şaban Dişli , Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel eşlik etti.
Sakarya Valiliğinde başlayan ziyarete Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası’nda incelemelerde bulunarak devam eden Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak, ardından Sakarya Spor Salonunu ziyaret etti. Bisiklet, Basketbol , Boks, Judo , Atıcılık, Wushu, Karate , Okçuluk ve Haltercilerle yakından ilgilenen Bakan Bak , daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Arifiye İlçesinde yapımı planlanan Mollaköy Uluslararası Kano-Kürek Parkuru proje alanında incelemelerde bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın BAK, Erenler’deki Amatör Spor Evini ziyaret ettikten sonra, yapımı tamamlanan Yeni Sakarya Stadyumunu gezerek spor ziyaretini sona erdirdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!