Gençlik Sporda Tesis Yatırımları Devam Ediyor

featured

Gençlik Sporda Tesis Yatırımları Devam Ediyor

Ferizli Sentetik Saha’nın ihalesi yapıldı. Taraklı Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası ile ilgili Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzalanıp, ihalesi ve yer teslimi yapıldı. Atletizm Pistinin 2. Etap ihalesi ise 9 Mayıs’ta yapılacak.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Bakanlığımızca eski çim yüzeyli Ferizli futbol sahasının olduğu yere , yeni Sentetik Çim Zeminli futbol sahası yapılacak. Sahanın ihalesi ise 28 Mart 2017 tarihinde yapıldı. Yapılan ihale kapsamında Ferizli Sentetik Zeminli Futbol Sahası, soyunma odaları, 500 kişilik kapalı çelik seyirci tribünü ile mevcut tribünün taşınması işlemleri yapılacak “dedi.

Çelikel ; Genel Müdürlüğümüz tarafından verilen yetki ile Sakarya Büyük Şehir Belediyesi ile işbirliği çerçevesinde , Taraklı’ya yapılacak Sentetik Çim Zeminli Futbol sahası yapımı için protokol imzaladık. Taraklı’ya yeni Sentetik futbol sahası, çevre ihatası , koşu parkuru, mevcut sahanın ve soyunma odalarının ıslahı ve onarımı ile çevre düzenlenmesi yapılacağını söyledi.

Çelikel;  Sakarya Sentetik Yüzeyli Atletizm Pisti dolgu çalışmaları, işbirliği protokolü çerçevesinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığınca tamamlandı. 9 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak olan 2. Etap ihalede yüklenici firma,  sözleşmede yer alan sentetik yüzeyli 8 kulvarlı atletizm pisti , iç kısmın çimlendirilmesi, soyunma odaları , 350 kişilik çelik kapalı seyirci tribünü, aydınlatma, çevre düzenlemesi  ve otopark ile birlikte ITF (Uluslararası Tenis Federasyonu) uyumlu 4 adet aydınlatmalı, seyirci tribünlü, akrilik zeminli açık tenis kortu yapılacak” dedi.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; İlimize kazandırılacak olan spor tesisi yatırımlarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na ve Milletvekillerimize tesisleşme konusundaki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum “ şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!