GENÇLİK MERKEZİ MADALYALARI TOPLADI

featured

GENÇLİK MERKEZİ MADALYALARI TOPLADI

Gençlik Kupası Kürek Yarışlarında Sakarya Gençlik Merkezi Gençlikspor kulübü, Yıldız kızlar 4x 1., Genç bayanlar 1x 3. ve takım halinde ise 2. Oldu.

KADINLAR KATEGORİSİNDE İKİNCİ OLDULAR

Sapanca Gölünde yapılan müsabakalar sonrasında Deniz Küreği Bayanlarda Altınboynuz takımı 1., Sinop Gençlik takımı 2., İznikspor takımı 3. Olurken. Deniz Küreği Erkeklerde Beşiktaş 1. , Altınboynuz 2., İznikspor 3. oldu. Kadınlar kategorisinde Galatasaray 1., Sakarya Gençlik Merkezi 2., Fenerbahçe 3. Oldu. İpek Beşli , Azra Alkan , Hilal Kaya ve Tuvana Su Dikbayır’dan oluşan Sakarya Gençlik Merkezi Yıldız kız takımı Yıldız kızlar 4x 1. Oldu. Yıldız Erkekler B kategorisi 1x. Ahmet Eren Savaş 3. Olurken, Genç Kızlar 1x Şevval Koç 3. Oldu.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Yarışlar sonrasında başarılı olan sporculara ödüllerini Okul Sporları Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanı Ömer Kalkan, Sapanca İlçe Spor Müdürü Turhan Yılmazer ve diğer yöneticiler takdim ettiler. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Gençlik Kupası Yarışlarında başarılı olan kürekçileri kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!