Gençlik 15 Temmuz’da Ayakta

featured

Gençlik 15 Temmuz’da Ayakta

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programları için Müdürlük Makamında toplantı yaptı.
Toplantıya Sakarya GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali İhsan Çokan, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Yaşar Zımba, İl Spor Dalı Temsilcilerinin katıldı.
Toplantı sonrasında Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anma anısına düzenlenecek olan Spor Faaliyetleri öncesinde fikir alışverişinde bulunduk. Tüm Spor camiası olarak kenetlendik ve  bir bütün olarak , 15 Temmuz  Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Spor Faaliyetlerine devam ediyoruz. Bu faaliyetlerin gerçekleşmesinde bizlere destek olan Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba’ya ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyorum ” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!