Genç Kızlar Filede Coştu

featured

Genç Kızlar Filede Coştu

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Liselerarası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi.

Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakaların ardından Hendek Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şampiyon olurken,  Adapazarı Ali Dilmen Anadolu Lisesi 2.,  Sakarya Spor Lisesi 3. , Ferizli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise 4. oldu.

Şampiyon olan Hendek Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ödüllerini Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı ve Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Akova takdim etti.

Müsabakalar sonrasında 2. olan Ali Dilmen Anadolu Lisesi’ne ödüllerini Aynı okulun müdürü Melih Hayri Çetinkaya ve Okul Sporları Tertip Kurulu üyesi Atilla Eken,  3. olan Sakarya Spor Lisesi’ne  ödüllerini Hendek Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sevda Aslan ve Voleybol Antrenörlerinden Erol Güdüloğlu, , 4. olan Ferizli MTAL. Okuluna SAÜ SKS Spor Şube Müdürü Recep Eren ve Voleybol Dernek Başkanı Mehmet Ürkmez birlikte takdim ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!