GELİŞİM LİGİNDE SAKARYA BEREKETİ

featured

Coca Cola Gelişim liginde yer alan Sakaryaspor U-14 ve U-15 Takımları İstanbul’da Beylerbeyi 75. Yıl tesislerinde konuk oldukları Beylerbeyispor U-14 ve U-15 takımları karşısında gol olup yağdılar ve her iki takım rakip filelere toplam 10 Gol atarlarken kalelerinde sadece bir gol gördüler.

U-14’LER 4-1 GALİP

Sakaryaspor U-14 takımımız Beylerbeyi U-14 takımı karşısında galibiyete rahat ulaştı. İlk yarıyı Sakaryaspor Kerem’in golüyle 1-0 Önde kapattı. Beylerbeyi ikinci yarının başında durumu 1-1’e getirdi ama daha sonra Sakaryaspor U-14 Takımı Yalçın, Kerem ve Azat’ın golleri ile karşılaşmadan 4-1 Galip ayrıldı.

U-15’LER DEPLASMANDA FARK ATTI

Sakaryaspor U-15 Takımı hafta arasında Bursaspor karşısında aldığı yenilginin acısını BLeylerbeyi’nden çıkarttı. Yeşil siyahlılar ilk yarıyı Gülhan ve Necati’nin golleri ile 2-0 Önde kapattılar. İkinci yarıda da Mert, Yunus ve tekrar Gülhan’ın golleri ile karşılaşmadan 6-0 Galip ayrıldılar.

U-16 ve U-17’ler ise bugün evinde galibiyet mücadelesi verecek. Sakaryaspor Altyapı Koordinatörü Tamer İlaçan, Beylerbeyi ile oynayacakları 5 maçta da puan kaybına tahammülleri kalmadığını söyledi. İlaçan, “Bursaspor önünde iyi futbolun karşılığını alamadık. Beylerbeyi ile başlayacak ikinci yarı maratonuna 5’te 5 ile start vermeyi istiyoruz. Bundan başka bir düşüncemiz yok” dedi.

u-14 u-15

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!