GELİŞİM LİGİNDE DEPLASMAN HAFTASI

GELİŞİM LİGİNDE DEPLASMAN HAFTASI

Coca Cola Gelişim liginde takımlarımız bu hafta deplasmanda oynayacak, yalnız  Sakaryaspor U-16 Takımı Pazar günü Ekrem Karaberberoğlu Tesislerinde saat 12.00’da Sarıyer u-16 Takımını konuk edecek.

U-14 VE 15’LER İSTANBUL’DA SARIYER’LE

Takımlarımızdan U-14 ve U-15’ler 7 Kasım Pazar günü İstanbul’da Sarıyer’in konuğu olacaklar. Sarıyer Bahçeköy Orman Fakültesi sahasında oynanacak karşılaşmaların ilki saat 12.00’da U-14 Takımları arasında, ikincisi ise aynı sahada saat 14.00’da Sarıyer-Sakaryaspor U-15 Takımları arasında gerçekleşecek.

U-17’LER GÖLCÜK’TE U-19’LAR DÜZCE’DE

Sakaryaspor U-17 Takımı bu hafta Pazar günü Gölcükspor’a konuk olacak. Oynadığı üç karşılaşmada bir galibiyet ve iki beraberlik alan yeşil-siyahlılar bu hafta sahadan üç puanla ayrılarak şanslarını kırmak istiyorlar. Değirmendere Atatürk Stadında oynanacak olan Gölcükspor-Sakaryaspor U-17 Karşılaşması saat 14.00’da başlayacak. Sakaryaspor U-19 takımı ise bu Pazar günü Düzce’de Düzcespor U-19 takımı ile karşı karşıya gelecek. Düzce Nurettin Zafer Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!