Geçmiş olsun Atilla Tapşın

Unutulmaz isim                                                                                                        Türk Basketbol’unun unutulmaz isimleri arasında saygı ve sevgi ile apayrı bir yeri olan Atilla Tapşın rahatsızlığı sonucu İstanbul’da tedavi altına alındı.

Tedavi görüyor                                                                                                               Atilla Tapşın hoca rahatsızlandıktan sonra İstabul Amerikan hastahesinde tedavi altına alındı. Tapşın hocanın hastahanede tedavisi bir süre devam edecek.

Geçmiş olsun                                                                                                         Basketbol federasyonu Sakarya Basketbol il temsilcisi Alpay Alev bir açıklama yaparak Atilla Tapşın hocaya geçmiş olsun dileklerini iletti, Alpay Alev’in açıklması şöyle; “Sakarya Basketbolunun duayen isimlerinden Türk Basketbolunda ve Sakarya basketbolunda önemli yere sahip olan  Menajerlik , İl Temsilciliği , Antrenörlük görevlerde bulunan Atilla Tapşın hocamız şu sıralar rahatsız ve hastanede tedavi görüyor. İstanbul Amerikan hastanesinde tedavisi süren hocamıza Basketbol Camiası olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve  bir an önce aramıza dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.”

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!