GAZİ METAL OLGUNLAR’A KATILANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

featured

GAZİ METAL OLGUNLAR’A KATILANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bu yıl 28.si düzenlenen Gazi Metal Olgunlar Turnuvasının 3.lük-4.lük maçları oynanırken her kategori karşılaşmasının devre arasında turnuvaya katılan takımlarla turnuvayı başından sonuna kadar büyük bir ilgi ile izleyen bazı seyircilere Gazi metal Olgunlar Turnuvası Tertip komitesi tarafından hediyeler verildi.

ÖNCE İZLEYENLERE

Gazi Metal turnuvasının 40. Akşam maçları oynanırken, tecrübeli Olgunlar Kategorisinde oynanan ilk maçın devre arasında  bu maçları sürekli ve ara vermeden takip eden seyircilerden Mustafa Er, Hatice ve Abdullah Satır ile Turnuvayı yaptıkları şovlarla renklendiren Sadık Ceylan ve Orhan Muslu ikilisine hazırlanan hediyeler Tertip komitesi Başkanı Mithat şahin tarafından,  daha sonra ise bu kategoriye katılan takımlara da hediyeleri Tertip komitesi Üyesi Yusuf Koç tarafından takdim edildi. Olgunlar kategorisinin 3.lük-*4.lük karşılaşmasının devre arasında ise bu kategoriye katılan takımların temsilcilerine de hediyelerini Olgunlar turnuvası disiplin kurulu üyeleri Ali Karabulut ile Cengiz Gündüz takdim etkiler. Genç Olgunlar kategorisine katılan takımların temsilcilerine de hediyelerini oynanan maçın devre arasında Turnuva Başkanı Mithat şahin ile Tertip komitesi üyesi Yusuf Koç birlikte verdiler.

hayrettin

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!