Gazanfer attı Demir kazandı:2-3

Gazanfer attı Demir kazandı:2-3

Sakarya Süper Amatör Küme A Grubu karşılaşmasında zirve takipçisi Hendekspor evinde ağırladığı Tüvasaş Demirspor’a 3-2’lik skorla kaybetti ve zirve yolunda beklenmedik bir puan kaybı yaşadı

Süper Amatör kümede Hendekspor evinde Demirspor’u konuk etti. Maç öncesi Afrin’deki şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı. Maçın ilk dakikalarına oyun hakimiyetini eline alan Hendekspor 4. dakikada Adil’in attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 35. dakikasında Demirspor Gazanfer’in kaydettiği golle skora dengeyi getirdi. İlk yarıda her iki takım 1-1 beraberlik ile soyunma odasına gitti.

Maçın ikinci yarısının hemen başlarında Hendekspor geliştirdiği atakta Metin’in attığı golle tekrar öne geçti. 2-1 Maçın 55.dakikasında Demirspor’un kazandığı penaltı vuruşunu gole çeviren Gazanfer takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydederek tekrar skoru eşitledi. 2-2 Maçın 86. Dakikasında Demirspor’da Gazanfer attığı golle takımını öne geçirdi. 2-3 Maçta başka gol olmayınca Demirspor deplasmanda Hendekspor’u 3-2 yenerek evine üç puanla döndü. Evinde beklenmedik bir mağlubiyet alan Hendekspor ise sahadan üzgün ayrıldı.

SAHA: Hendek Suni Çim

HAKEMLER: Arif Sucuoğlu, Barış Uzun, Muhammet Basri Batman

HENDEKSPOR: Talha, Emirhan(Emrah), Sercan, Kudret, İ.Ethem, Hakan(Mustafa), Metin(Abdullah), Zafer, Adil, Burak, Onur

ANTRENÖR: İmdat Kum

DEMİRSPOR: Tolga, İsmail, M.Talha, N. Kemal, Arda, Y.Emre, Şahan(Bilal), Mithat, Gazanfer, Emre(Sezer), Samet

ANTRENÖR: Ahmet Akkuş

GOLLER: Dk. 4 Adil, Dk. 46 Metin(Hendekspor),  Dk. 35, 55(pen), 86 Gazanfer (Demirspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!