Galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun

featured

Galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun

Büyükşehir Basketbol Takımı’nın Yeşil Giresun Belediyespor’u 86-79’luk skorla mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Akgün Altuğ, “Lige çok iyi bir giriş yapan Yeşil Giresun takımını yenmeyi başardık. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Bu galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Büyükşehir Basketbol Takımı’nın Yeşil Giresun Belediyespor’u 86-79’luk skorla mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Giresun’dan galibiyetle dönüyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Altuğ, galibiyet serisini Tofaş maçıyla sürdürmek istediklerini kaydetti.

 

Taraftarlarımıza armağan olsun

Altuğ, “Lige çok iyi bir giriş yapan Yeşil Giresun takımını yenmeyi başardık. Sporcu arkadaşlarımız sahada müthiş bir özveri gösterdiler. Çok iyi mücadele ettiler. Sonunda da galip gelen taraf biz olduk. Bu kritik galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. İnşallah ligin 4. haftasında karşılaşacağımız Tofaş maçıyla galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Takımımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!