GALİBİYET İSTİYORUZ

GALİBİYET İSTİYORUZ

Yeşil-Siyahlılar evinde oynayacağı karşılaşma için Rüstemler’de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Spor Toto 3’ncü Lig 2’nci grupta mücadele veren Sakaryaspor yarın 4’ncü sırada yer alan Adliyespor’u konuk edecek. Misafir takım 45 puanla ligde iddialı takımlar arasında yer alan isimlerden biri. Temsilcimiz ligin 30’ncu haftasında evinde oynayacağı maçtan  3 puan çıkartabilirse tam bir hayat öpücüğü olacak. Yeşil-Siyahlılar 6’ncı sırada yer alırken bu süreçten sonra Play-Off’a kalabilmek için ter dökecek. Teknik adam Yavuz İncedal’ın talebeleri cuma  oynanacak olan Adliye maçından galip olarak ayrılıp ligde iddialı bir şekilde ilerlemek istiyor.

————————————————————————————————————

5 HAFTADA 8 PUAN ALDILAR

Konuk takım Adliye ligin 25’nci haftasında evinde Yomra’yla 2-2, 26’ncı haftada ise deplasmanda  Ofspor’la 0-0 berabere kalmış. Ligin 27’nci karşılaşmasında evinde Derince’yi 5-1 mağlup eden Adliye sonraki haftada da Bodrum deplasmanında 5-1 mağlup olmuş. Son maçını ise Zara karşısında 1-0 üstünlükle tamamlayan Kırmızı-Siyahlılar bu 5 karşılaşmadan 8 puan çıkartabilmiş. Teknik adam Yavuz İncedal Adliye maçı ile ilgili düşüncelerini şu şekilde özetledi; “Rakibimiz ligde dördüncü sırada emin adımlarla ilerleyen bir takım. Evimizde oynayacağımız bu maç bizler için çok önemli. Adliye’yi evine puansız göndermek istiyoruz. Sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız” dedi.

————————————————————————————————————-

KART CEZALISI İKİ FUTBOLCU BULUNUYOR

Sakaryaspor’da bu hafta sol kanat oyuncusu Doğan Seçkin ile sağ bek Fikret Topaloğlu kart cezasından dolayı forma giyemeyecek. Fikret’in yokluğunda Sertaç Eren’in, Doğan’ın yerine ise Canberk’in görev alma ihtimali yüksek görünüyor. Yavuz Eraydın’ın sakatlık yüzünden lige erken veda etmesinden sonra kaleyi devralan genç eldiven Hüseyin Bilge geçen hafta Orhangazi maçında harikalar yaratmıştı. Hırsıyla kendini ön plana çıkarmaya başaran Bilge’den aynı performans Adliye maçından da bekleniyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!